Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enel Green Power va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Enel Green Power va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia

Compania italiana Enel Green Power EGP), prezenta si pe piata din Romania, a anuntat luni ca va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia dupa ce va investi 600 de milioane de dolari pentru constructia a trei noi parcuri fotovoltaice in aceasta tara, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est da in judecata Turcia

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a.

Enel Green Power va investi 600 milioane de dolari pentru constructia a trei parcuri fotovoltaice

ACTUALIZARE 16:53 Enel Green Power inaugureaza prima centrala hibrida din Brazilia Enel Green Power EGP) a finalizat si conectat la retea prima centrala hibrida din Brazilia prin inaugurarea Fontes Solar I si II, primele centrale solare din Brazilia ale companiei, transmite un comunicat de presa. Cele doua facilitati au fost construite alaturi de si combinate cu parcul eolian Fontes dos Ventos de 80 MW al EGP, care este deja in functiune.

Partenerul de judo al presedintelui Putin si un miliardar rus vor prelua cel mai mare aeroport din tara. Ordinul a fost dat de liderul de la Kremlin

Partenerul traditional din antrenamentele de judo ale lui Vladimir Putin, Arkady Rotenberg, impreuna cu colaboratorul sau miliardar, Alexander Ponomarenko, sunt pe cale sa devina principalii actionari in cel mai mare aeroport rusesc - Sheremetyevo, potrivit unui ordin semnat vineri de liderul de la Kremlin, informeaza The Moscow TImes.

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

NATO va organiza in toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002. Circa 36 000 de soldati vor participa

Unul dintre sefii militari NATO a anuntat ca alianta va organiza in toamna cel mai mare exercitiu militar din 2002, la care vor participa aproximativ 36 000 de soldati, fara vreo legatura cu tensiuniile ce.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar dupa 2002

NATO va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, fara nicio legatura specifica cu tensiunea actuala cu Rusia, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, transmite AFP.

Cel mai mare incendiu inregistrat in aceasta vara

Provincia spaniola Orense a fost afectata recent de mai multe incendii de padure, dintre care cel mai virulent, declansat duminica la pranz, a distrus deja 2. 000 de hectare in municipiul Cualedro, relateaza.

ENI a descoperit cel mai mare camp de gaze offshore

Gigantul energetic italian ENI a anuntat ieri descoperirea celui mai mare camp de gaze offshore in largul Egiptului, care ar putea aduce stabilitate energetica in Marea Mediterana si care reprezinta totodata o veste buna pentru regimul presedintelui Abdel Fattah al-Sissi, confruntat cu o situatie economica si de securitate dificila, relateaza AFP.

Cat de nemultumiti sunt brailenii de felul in care arata cel mai mare parc din oras, dupa ce abia a fost modernizat

La un an dupa ce a trecut printr-un proces de reabilitare in valoare de aproape 10 milioane de lei 100 miliarde de lei vechi n. n. ), Parcul Monument, cel mai mare parc din municipiul Braila, ii nemultumeste pe cei care ii parcurg aleile, din mai multe puncte de vedere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )