Libnet.ro
UNICEF

20:00

Enel vinde activele din Romania si Slovacia in acest an

România Liberă România Liberă,
Enel vinde activele din Romania si Slovacia in acest an

Compania italiana de utilitati Enel a auntat ca va vinde in acest an toate activele pe care le are in Romania si Slovacia. Anuntul a fost facut de Francesco Starace, directorul executiv al grupului, care a precizat ca a primit deja oferte pentru acestea, relateaza Financial Times. continuă pe România Liberă

Enel activele din Romania si Slovacia in acest an

Compania italiana de utilitati Enel a auntat ca va vinde in acest an toate activele pe care le are in Romania si Slovacia. Anuntul a fost facut de Francesco Starace, directorul executiv al grupului, care a precizat ca a primit deja oferte pentru acestea, relateaza Financial Times.

Enel va vinde in acest an activele din Romania si Slovacia

Compania italiana de utilitati Enel va vinde activele detinute in Romania si Slovacia in acest an, a declarat Francesco Starace, directorul executiv al grupului, care a precizat ca a primit deja oferte pentru acestea, transmite site-ul Financial Times.

Enel vinde in acest an activele din Romania si Slovacia

Compania italiana de utilitati Enel va vinde activele detinute in Romania si Slovacia in acest an, a declarat Francesco Starace, directorul executiv al grupului, care a precizat ca a primit deja oferte pentru acestea, relateaza Financial Times, preluat.

Enel continua planul de vanzare a activelor din Romania si Slovacia. Noua tinta este luna iunie. Electrica si Nuclearelectrica vor bucati din acestea

Compania italiana de utilitati Enel va vinde activele detinute in Romania si Slovacia in acest an, procesul urmand sa fie incheiat pana in luna iunie, a declarat Francesco Starace, directorul executiv al grupului, care a precizat ca a primit deja oferte pentru acestea.

Cel mai mare retailer din Romania pluseaza cu 9 hipermarketuri noi anul acesta. Primul, la Constanta

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in ceea ce priveste vanzarile, va continua expansiunea in acest an cu 9 hipermarketuri, reteau urmand sa ajunga astfel la 111 magazine, potrivit datelor companiei, citate de Mediafax .

Presedintele Klaus Iohannis participa la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani, informeaza.

Kingfisher finalizeaza in luna martie procesul de rebranding al celor sase magazine ramase Bricostore din Romania

Kingfisher, cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel european, va finaliza in luna martie a acetui an procesul de rebranding in Brico Depot al celor sase magazine ramase inca Bricostore din Romania.

Inna, primul concert intr-un club din Romania, in ultimii 4 ani!

Inna se pregateste sa sustina primul concert intr-un club din Romania in ultimii 4 ani! Biletele s-au pus deja in vanzare. Iata cat costa si unde va canta artista! .

Tatarii din Romania, 25 de ani de uniune

Membrii UDTTMR au serbat un sfert de secol de la infiintarea primei filiale a uniunii, cea din Medgidia.

E.ON finalizeaza fuziunea companiile de distributie din Romania

Companiile de distributie din cadrul grupului E. ON Romania au finalizat fuziunea, marcand finalizarea proiectului de armonizare a activitatilor acestora, inceput in 2009. Operatiunea a fost realizata prin absorbtia companiei E. ON Moldova Distributie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2674 seconds )