Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele Klaus Iohannis participa la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis participa la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani, informeaza. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis participa la slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor deportati

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani .

Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de la Catedrala Evanghelica din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, duminica, la Catedrala Evanghelica din Sibiu, la o slujba pentru comemorarea sasilor si svabilor din Romania care au fost deportati in urma cu 70 de ani.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Marsul Solidaritatii din Paris, alaturi de marii lideri ai lumii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Paris, duminica, pentru a participa la MarsulSolidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor ce au avut loc in ultima saptamana in Franta,.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Marsul Solidaritatii din Paris, alaturi de marii lideri ai lumii: Un milion de oameni, la eveniment (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Paris, duminica, pentru a participa la MarsulSolidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor ce au avut loc in ultima saptamana in Franta,.

Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris. Mesajul presedintelui: Prezenta va da un semnal ferm al dorintei de implicare a Romaniei in lupta impotriva terorismului si a extremismului

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului a transmis ulterior, in cursul zilei, un mesaj inainte de participarea sa la manifestatie.

Franta: 50 de sefi de stat si Guvern, intre care si Klaus Iohannis, participa la Marsul Solidaritatii de la Paris (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande, impreuna cu numerosi lideri straini, intre care si presedintele roman Klaus Iohannis, participa la marsul din Paris in memoria celor 17 victime ale atentatelor.

Mars de solidaritate la Paris. Presedintele Klaus Iohannis, printre cei un milion de participanti

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, scrie Mediafax .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )