Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enrique Iglesias, dat in judecata de doi compozitori din cauza cantecului Bailando

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Enrique Iglesias, dat in judecata de doi compozitori din cauza cantecului Bailando

Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o melodie de-a lor atunci cand a inregistrat piesa Bailando, informeaza contactmusic. com. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Enrique Iglesias DAT IN JUDECATA! Cantaretul acuzat de plagiat din cauza HIT-ului Bailando

Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o.

Enrique Iglesias, acuzat ca a plagiat piesa Bailando

Cantaretul Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori pentru ca ar fi plagiat o piesa de-a lor atunci cand a inregistrat piesa Bailando, scrie TMZ. com. Cristian Escuti si German Schulz.

Enrique Iglesias, acuzat de plagiat din cauza cantecului Bailando

Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o melodie de-a lor atunci cand a inregistrat piesa Bailando.

Rubla a inregistrat un nou declin din cauza violentelor din Ucraina

Rubla a inregistrat, luni, cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, in timp ce actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza.

SUA: Milioane de oameni, blocati in locuinte din cauza viscolului

Milioane de americani au ramas blocati in locuinte, pe coasta de est a Statelor Unite, din cauza viscolului care a paralizat mai multe zone din statele New York, Connecticut, New Jersey si Massachusetts, relateaza.

SUA: Peste 2.000 de curse aeriene au fost anulate din cauza viscolului

Peste 2. 000 de curse aeriene au fost anulate, luni, in Statele Unite, din cauza avertizarilor de viscol ce vizeaza regiuni din nord-estul tarii, relateaza AFP. Astfel, autoritatile au anuntat anularea a 2.

CCR va sesiza Comisia Europeana din cauza presiunilor. Augustin Zegrean dezminte

Curtea Constitutionala va sesiza Comisia Europeana din cauza presiunilor din ultima perioada, informeaza B1 Tv. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a dezmintit, insa, aceasta informatie.

Circulatie restrictionata in Clisura Dunarii din cauza caderilor de stanci si pamant

Traficul rutier se desfasoara cu restrictii miercuri dimineata in sectorul Svinita al DN57 care face legatura intre localitatile din Clisura Dunarii, informeaza Agerpres. Directorul Sectiei Drumuri.

Stare de urgenta in SUA din cauza furtunii de zapada. Milioane de persoane, blocate in locuinte

Milioane de persoane sunt blocate in locuinte, pe coasta de est a Statelor Unite, in a doua zi de viscol care paralizeaza zone din statele New York, Connecticut, New Jersey, New England si Massachusetts, relateaza.

VIDEO Stare de urgenta in nord-estul SUA din cauza viscolului de zapada. Orasul New York este paralizat

Un viscol masiv a lovit luni nord-estul Statelor Unite, creand haos pentru mai mult de 60 de milioane de oameni si fortand autoritatile din New York sa ia masuri nemaivazute de la furtuna Sandy care a devastat regiunea in 2012. Furtuna, posibil istorica si care ar putea afecta 20 la suta din populatia SUA, a determinat autoritatile din mai multe state de pe Coasta de Est sa declare situatie de urgenta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )