Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ephraim Mirvis intervine in campania electorala impotriva lui Jeremy Corbyn

România Liberă România Liberă,
Ephraim Mirvis intervine in campania electorala impotriva lui Jeremy Corbyn

Marele rabin din Regatul Unit a intervenit marti in campania electorala si i-a reprosat in mod abrup. continuă pe România Liberă

Care a fost secretul lui Klaus Iohannis in campania electorala, potrivit presei straine. Asa i-a atras pe romani la urne

Presa straina a scris despre succesul rasunator al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Publicatia elvetiana Neue Zurcher Zeitung i-a facut un portret, precizand ca acesta a facut mutari ingenioase in campania electorala, chiar daca a refuzat dezbaterea cu Viorica Dancila. Neue Zurcher Zeitung: Iohannis nu este neaparat o persoana cu priza la mase Alegerile .

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Campania electorala s-a terminat

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care a inceput pe 15 noiembr.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat astazi, la ora 7:00

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

Jeremy Corbyn se apara in urma atacului marelui rabin Ephraim Mirvis

Liderul laburist britanic Jeremy Corbyn a condamnat antisemitismul in toate formele sale, in urma unui atac neobisnuit al marelui rabin din Regatul Unit Ephaim Mivris - in plina campanie electorala in vederea alegerilor legislative anticipate de la 12 decembrie -, care i-a reprosat incapacitatea de a eradica aceasta otrava in formatiunea sa, aflata in opozitie, relateaza AFP.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019.Campania electorala pentru turul al doilea s-a incheiat

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care a inceput pe 15 noiembrie, s-a incheiat sambata, la ora 7,00. Dupa incheierea campaniei electorale, se interzice difuzarea de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )