Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Campania electorala s-a terminat

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis sau Viorica Dancila? Campania electorala s-a terminat

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care a inceput pe 15 noiembr. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ultimele actiuni de campanie inaintea votului de duminica

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

SONDAJ. Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Mai e doar o zi pana incep alegerile prezidentiale votul din diaspora, n. red. ), iar romanii au de ales intre presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila. Dupa o.

Cifre-bomba. Cum se impart voturile pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul 2

Radu Tudor a prezentat, vineri, date de ultima ora privind modul in care ar putea vota romanii in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Dezbaterea de la distanta pentru apropierea de Cotroceni. Victorie a la Pirus pentru Viorica Dancila

Ultimii candidati ramasi ancorati in lupta pentru Cotroceni, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, au o.

Gestul pe care l-a facut Viorica Dancila la sfarsit de campanie electorala. Ce cadou a vrut sa-i ofere adversarului sau, Iohannis

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Viorica Dancila a vrut sa ii faca trei cadouri .

Viorica Dancila insista cu dezbaterea electorala: Domnule presedinte, romanii va asteapta

Viorica Dancila insista cu invitatia la dezbatere si i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca romanii il asteapta. Asta dupa ce stafful de campanie al lui Klaus Iohannis a refuzat invitatia la dezbatere.

Viorica Dancila, gest neasteptat la ultima dezbatere electorala. Darurile pe care i le-a pregatit lui Iohannis

Viorica Dancila a pregatit trei daruri pentru Klaus Iohannis. Daca ar fi fost aici i-as fi facut domnului Iohannis trei daruri. Primul: tricolorul Romaniei. Pentru ca un presedinte trebuie sa aib?.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )