Libnet.ro
UNICEF

17:30

Epic: Patricia Tig e pe tabloul principal de la Miami dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din calificari

Adevărul Adevărul,
Epic: Patricia Tig e pe tabloul principal de la Miami dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din calificari

Ocupanta locului 95 in lume era, la un moment dat, aproape de eliminare, insa a izbutit o rasturnare de scor intr-o confruntare de doua ore si 16 minute. continuă pe Adevărul

WTA Miami: Patricia Maria Tig s-a calificat pe tabloul principal al competitiei

Patricia Maria Tig, favorita 16 in calificari si locul 95 WTA, s-a calificat pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Tenis: Patricia Tig, calificata in turul al doilea la Miami Open (WTA)

Tenismena romana, Patricia Tig s-a calificat pentru runda a doua a turneului WTA de la Miami dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson, potrivit Agerpres. Jucatoarea romana s-a impus.

Miami Open: victorii pentru Patricia Tig si Ana Bogdan in calificari

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 124 WTA, a acces, luni, in turul doi al calificarilor la turneul Miami Open, la fel ca si Patricia Tig. Jaqueline Cristian a fost eliminata.

Esecuri pe banda la Miami: Ana Bogdan a ratat, dramatic, accederea pe tabloul principal

Turneul american a debutat cu trei romance in calificari si alte patru aflate pe tabloul principal. Din pacate, dintre cele sapte fete, trei sunt deja in drum spre casa, in timp ce alte trei n-au apucat, deocamdata, sa joace.

Radu Albot s-a calificat pe taboul principal la Miami Open

Cel mai bine cotat tenismen din Moldova, Radu Albot, a reusit calificarea pe tabloul principal al turneului din seria 1000 Masters ATP de la Miami. Asta dupa ce sportivul l-a invins in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-4 pe ucraineanul Sergyi Stakhovsky, locul 111 ATP, transmite IPN.

Miami Open: Monica Niculescu, eliminata de Johanna Larsson in primul tur/ Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 45 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur la Miami Open, turneu de categorie Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 7. 423 de dolari, potrivit News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )