Libnet.ro
UNICEF

15:00

Epidemia de coronavirus, scapata de sub control in Republica Moldova. Presedintele Igor Dodon scoate iar armata in strada (FOTO)

B1 B1,
Epidemia de coronavirus, scapata de sub control in Republica Moldova. Presedintele Igor Dodon scoate iar armata in strada (FOTO)

Epidemia de coronavirus pare sa fi scapat de sub control in Republica Moldova. Sambata, presedintele Igor Dodon a anuntat ca a decis inca o data sa mobilizeze Armata, pentru ca masurile de prevenire a. continuă pe B1

Raed Arafat, avertisment infricosator: Absenta starii de alerta e foarte periculoasa. Daca situatia era sub control, poate am fi stat linistiti

In urma anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis cu privire la prelungirea starii de alerta, Raed Arafat a vorbit in cursul serii de marti despre aceasta situatie, incercand sa clarifice cetatenii la ce s-ar putea astepta incepand cu 15 iunie. Starea de alerta va continua? in cursul zilei de ieri, Klaus Iohannis a anuntat cateva .

Tehnologia 5G va fi implementata in doua etape in Republica Moldova

Tehnologia 5G inca nu este prezenta in Republica Moldova, dar exista in planurile operatorilor si ale autoritatilor. Este o tehnologie cu impact mare asupra cresterii economiei, dar si o dovada a progresului tehnologic. in Republica Moldova, implementarea acestei tehnologii se planifica in doua etape, prima in perioada 2020-2022, unde va avea loc consolidarea retelelor existente, in special 4G.

Vloggerul Colo, eliberat din arest si plasat sub control judiciar. Nu mai are voie sa posteze continut pe retelele sociale timp de doua luni

Vloggerul Alexandru Balan, cunoscut pe YouTube sub numele Colo si retinut de politisti in dosarul in care este cercetat pentru ca ar fi instigat la violenta impotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, a fost eliberat din arest si plasat sub control judiciar. El are interdictia de a publica continut pe retelele sociale, pe o perioada de doua luni, potrivit deciziei procurorilor, care il acuza de instigare publica.

Crima cu sange rece intr-o padure din nordul Romaniei. Un barbat si-a ucis iubita din Republica Moldova

Un botosanean a fost, marti, retinut, pentru omor, dupa ce ar fi omorat o femeie din Republica Moldova intr-o padure din judetul Botosani. Basarabeanca era iubita ucigasului si in ziua crimei mergeau impreuna catre fiica acesteia, casatorita intr-un alt sat.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )