Libnet.ro
UNICEF

19:15

Epidemia din China va afecta productia de iPhone-uri daca autoritatile vor extinde inchiderea fabricilor Foxconn

Adevărul Adevărul,
Epidemia din China va afecta productia de iPhone-uri daca autoritatile vor extinde inchiderea fabricilor Foxconn

Foxconn va suporta un impact major asupra productiei, iar livrarile catre clienti, inclusiv catre Apple, vor fi perturbate, daca autoritatile din China vor prelungi masura de oprire a activitatilor fabricilor din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus, pentru a doua saptamana, a declarat o persoana apropiata situatiei, citata de Reuters. continuă pe Adevărul

Epidemia din China: Un adolescent cu handicap grav a murit, dupa ce tatal sau a fost plasat in carantina Tanarul nu putea sa mearga, sa vorbeasca sau sa manance singur

Un adolescent cu handicap grav a murit in China dupa ce a fost lasat sa se descurce singur, in conditiile in care tatal sau a fost plasat in carantina in urma masurilor adoptate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, au anuntat autoritatile, citate de AFP.

Productia de telefoane iPhone - afectata de epidemia de coronavirus din China

Productia si livrarile de smartphone-uri catre companiile care sunt clientii grupului taiwanez Foxconn, printre care se numara si Apple, ar putea avea de suferit daca uzinele Foxconn din China vor ramane inchise pentru a doua saptamana consecutiva, pe fondul epidemiei de coronavirus, a declarat luni pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar.

CORONAVIRUS. Telefoanele iPhone, afectate de epidemia de coronavirus din China

Productia si livrarile de smartphone-uri catre companiile care sunt clientii grupului taiwanez Foxconn, printre care se numara si Apple, ar putea avea de suferit daca uzinele Foxconn din China vor ramane inchise pentru a doua saptamana consecutiva, pe fondul epidemiei de coronavirus, a declarat luni pentru Reuters o sursa din apropierea acestui dosar.

Cinci muncitori intorsi din China la Braila, izolati acasa pentru 14 zile Ei au lucrat in apropiere de Wuhan, unde a izbucnit epidemia de coronavirus

Cinci muncitori romani - 4 din Braila si 1 din Tulcea - care s-au intors din China vor sta izolati in locuintele lor timp de doua saptamani. Duminica, ei au mers la spital preventiv pentru a fi consultati si au fost trimisi acasa, autoritatile sanitare sustinand ca nu exista motive de panica.

NYT: Epidemia cauzata de coronavirusul din China tinde sa se transforme intr-o pandemie

Noul tip de coronavirus din China, care a dus la moartea a sute de persoane, tinde sa provoace o pandemie, sunt de parere mai multi specialisti in domeniul bolilor infectioase, citati de The New York Times. O pandemie, definita ca o epidemie extinsa pe doua sau mai multe continente, poate avea consecinte globale, in ciuda restrictiilor extraordinare de calatorie si a carantinelor impuse de China si de alte tari.

Ce patesc cetatenii din China, din cauza coronavirusului. Este o isterie totala

Epidemia de corona virus s-a extins. Ce patesc cetatenii din China din cauza acestui virus. Numarul persoanelor din China care au murit din cauza coronavirusului a crescut alarmant la 420. Ce patesc cetatenii din China? Liderul chinez Li Jinping a recunoscut ca sunt deficiente in tratarea focarului. in acest caz,Macau a spus ca isi inchide .

Europa Libera: 5 lucruri despre coronavirusul din China (VIDEO)

Epidemia provocata de coronavirusul din China, pornit dintr-o piata de animale din Wuhan, a capatat statutul de urgenta publica internationala, din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Cum ne putem apara de un virus care se raspandeste rapid si a infectat mii de oameni?.

Cinci romani, izolati dupa venirea din China - VIDEO

Patru romani din Braila, care s-au intors in ultimele zile din China, au fost izolati de urgenta in casele lor. Acestia nu prezentau simptome care sa indice ca ar fi contactat virusul gripal ucigas din China, dar autoritatile sustin ca iau masuri de precautie. O masura similara a fost luata si pentru o tanara din Zalau.

Noi suspiciuni de coronavirus in Romania. Cinci buzoieni intorsi recent din China sunt izolati la domiciliu: Orice semn ar avea, ne obliga la...

Cinci cetateni din Buzau, abia intorsi din China, au intrat in atentia medicilor epidemiologi de la Directia de Sanatate Publica. Cei cinci, femei si barbati, cu varste pana in 45 de ani, sunt izolati.

CORONAVIRUS. Cinci buzoieni reintorsi recent din China, izolati voluntar la domiciliu

Medicii epidemiologi din cadrul Directiei de Sanatate Publica Buzau monitorizeaza cinci persoane din judet intoarse recent din China, acestea fiind izolate voluntar la domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )