Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa Libera: 5 lucruri despre coronavirusul din China (VIDEO)

Hotnews Hotnews,
 Europa Libera: 5 lucruri despre coronavirusul din China (VIDEO)

Epidemia provocata de coronavirusul din China, pornit dintr-o piata de animale din Wuhan, a capatat statutul de urgenta publica internationala, din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Cum ne putem apara de un virus care se raspandeste rapid si a infectat mii de oameni?. continuă pe Hotnews

Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! Ce inseamna asta, potrivit OMS

Coronavirus pare sa fie mai periculos decat s-a estimat initial, iar amploarea modului in care se extinde este terifianta pentru autoritati. Din acest motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat virusul ca fiind o urgenta internationala. Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! in acest moment, conform OMS, sunt peste 250 de cazuri .

Cum tinem la distanta coronavirusul din China. 5 masuri simple, de la medicul Ciuhodaru

Vaccin pentru coronavirusul din China nu exista in prezent, desi OMS a decretat alerta globala in ce priveste acest virus gripal, dar exista cateva masuri simple de preventie, ne spune dr. Tudor Ciuhodaru.

NYT: Epidemia cauzata de coronavirusul din China tinde sa se transforme intr-o pandemie

Noul tip de coronavirus din China, care a dus la moartea a sute de persoane, tinde sa provoace o pandemie, sunt de parere mai multi specialisti in domeniul bolilor infectioase, citati de The New York Times. O pandemie, definita ca o epidemie extinsa pe doua sau mai multe continente, poate avea consecinte globale, in ciuda restrictiilor extraordinare de calatorie si a carantinelor impuse de China si de alte tari.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie. Costache: La acest moment avem o capacitate buna de diagnostic Boala nu este confirmata in niciun stat din jurul Romaniei

Guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii, el subliniind ca la acest moment nu exista cazuri confirmate in niciun stat din jurul Romaniei. LIVETEXT Primul caz de deces cauzat de coronavirus in afara Chinei. Bilantul epidemiei a ajuns la 305 morti Lista tarilor in care au fost confirmate cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

OMS colaboreaza cu Google pentru a contracara difuzarea de informatii false despre virusul din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) colaboreaza cu Google pentru a se asigura ca oamenii primesc in primul rand informatiile OMS atunci cand cauta online informatii despre noul virus gripal din China, informeaza Mediafax citand agentia Associated Press.

Coronavirus: Ce stim si ce nu stim inca despre epidemia din China

Rata de mortalitate, nivelul de transmisie, momentul in care un bolnav devine contagios, perioada de incubatie: numeroase necunoscute impiedica inca determinarea impactului mondial al epidemiei pornite din China si provocata de un nou coronavirus, scrie AFP.

Mediastandard.ro: Manipularea se raspandeste mai repede decat coronavirusul din China

Pe masura ce timpul trece, se observa ca nu numai coronavirusul s-a raspandit in afara granitelor Chinei, ci si dezinformarea. in mediul online circula teorii si ipoteze privind originea epidemiei fenomen care nu se rezuma doar la spatiul digital din Romania -, care duc la informarea incorecta a publicului si la ingreunarea adoptarii masurilor necesare de sanatate publica.

Ce a facut Facebook dupa ce a fost declarata stare de urgenta globala din cauza coronavirusului din China

Facebook e o retea de socializare cu aproximativ 2,5 miliarde de utilizatori. Multe dintre informatiile despre coronavirusul din China au circulat chiar acolo. Reteaua de socializare Facebook,.

Cinci romani, izolati dupa venirea din China - VIDEO

Patru romani din Braila, care s-au intors in ultimele zile din China, au fost izolati de urgenta in casele lor. Acestia nu prezentau simptome care sa indice ca ar fi contactat virusul gripal ucigas din China, dar autoritatile sustin ca iau masuri de precautie. O masura similara a fost luata si pentru o tanara din Zalau.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Potrivit acestuia, la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )