Libnet.ro
UNICEF

01:05

Epidemia de pesta porcina a ajuns in Dambovita. Oamenii si-au taiat porcii in toiul noptii, inainte sa vina autoritatile

Antena3 Antena3,
Epidemia de pesta porcina a ajuns in Dambovita. Oamenii si-au taiat porcii in toiul noptii, inainte sa vina autoritatile

Epidemia de pesta porcina africana a mai castigat un judet - Dambovita. Al treisprezecelea, pe harta epidemiei. in satul Lucieni, unde s-a descoperit focarul, oamenii n-au asteptat ca autoritatile sa le. continuă pe Antena3

Pesta porcina a aparut si in Dambovita. Alerta a fost data la un proprietar caruia i-au murit doi porci

Autoritatile sanitar-veterinare din Dambovita sunt in alerta dupa ce virusul pestei porcine affricane a fost descoperit intr-o gospodarie din comuna Lucieni. Un barbat a anuntat medicii ca i-au murit doi porci, iar in urma analizelor de laborator a reiesit ca este vorba de pesta porcina.

Porci operati ca sa scape de pesta porcina, in Dambovita. Dosar penal pentru un fost asistent veterinar

Caz incredibil in mijlocul scandalului privind pesta porcina. Un fost asistent medical veterinar din Dambovita este cercetat penal pentru ca a operat porci dintr-un focar, in incercarea de a ii.

Cum au reactionat autoritatile in cazul primului caz de pesta porcina africana din Dambovita

Pesta Porcina Africana confirmata intr-o gospodarie din localitatea Lucieni, judetul Dambovita, au anuntat autoritatile, dupa ce doi porci au murit in ultimele zile. Rezultatele de laborator au aratat ca este vorba de temutul virus.

MASURI DISPERATE! Porci operati ca sa scape de pesta porcina, in Dambovita

Sateanul este inventiv cand vine vorba de animalele din ograda. Pentru a nu-si ucide porcii, din cauza pestei porcine, mai multi localnici dintr-un sat din Dambovita au apelat la serviciile unui fost asistent.

Cine este asistentul veterinar despre care autoritatile cred ca ar fi adus pesta porcina in Dambovita

Primul caz dovedit de pesta porcina a creat panica in comuna damboviteana Lucieni. Cum au auzit ca doi porci din aceeasi gospodarie au murit, iar proprietarul s-a dus la medicii veterinari sa anunte cazul, multi localnici si-au sacrificat animalele in propriile curti.

ALERTA: Pesta porcina confirmata intr-un nou judet! Au murit deja doi porci

Directorul DSVSA Dambovita, Sandu Tolea a anuntat ca pesta porcina a ajuns si in judetul Dambovita, dupa ce doi porci, ai unui localnic din Lucieni, au murit. Astfel, autoritatile au convocat Centrul.

Pesta porcina africana pune stapanire pe un nou judet: peste 230.000 de porci omorati pana in prezent in Romania

Dambovita reprezinta al treisprezecelea judet in care pesta porcina africana a ajuns, verdictul a fost dat dupa descoperirea virusului intr-una dintre gospodariile localnicilor din Lucieni.

Pesta porcina a ajuns si n judetul Dmbovita

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat aparitia virusului pestei porcine africane la un porc dintr-o gospodarie din comuna Lucieni, satul Lucieni, judetul Dambovita, scrie Agerpres.

Focar de pesta porcina, confirmat in localitatea Lucieni, Dambovita

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat aparitia virusului de pesta porcina africana si in judetul Dambovita, intr-o gospodarie din satul Lucieni. Centrul Local de combatere a bolilor din judetul Dambovita s-a intrunit astazi si a stabilit uciderea porcilor din focar si stabilirea unei zone de supraveghere, scrie News. ro.

Cine stia inca din 2016 de pesta porcina, boala care ucide porcii romanilor

Pesta porcina africana este boala care a ajuns sa faca ravagii in tara si e normal sa te intrebi, vazand dezastrul cauzat, daca ar fi putut fi prevenita. Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a anuntat recent ca SRI-ul stia de pesta porcina inca din 2016, vreme [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )