Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este asistentul veterinar despre care autoritatile cred ca ar fi adus pesta porcina in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Cine este asistentul veterinar despre care autoritatile cred ca ar fi adus pesta porcina in Dambovita

Primul caz dovedit de pesta porcina a creat panica in comuna damboviteana Lucieni. Cum au auzit ca doi porci din aceeasi gospodarie au murit, iar proprietarul s-a dus la medicii veterinari sa anunte cazul, multi localnici si-au sacrificat animalele in propriile curti. continuă pe Adevărul

Institutiile europene critica modul in care autoritatile vor sa reabiliteze Cazinoul din Constanta

Europa Nostra, organizatie care se ocupa de patrimoniul cultural european, si Institutul Bancii Europene de Investitii critica modul in care autoritatile vor sa reabiliteze Cazinoul din Constanta, invocand posibile intarzieri la lucrarile de.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Interlop brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai sangerosului atac in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe o terasa din.

Tocmai s-a SPANZURAT in curtea bisericii! SOC in Romania! Este vorba chiar despre ... (FOTO)

Descoperire macabra, vineri dimineata, in curtea unei biserici din Targoviste, chiar in ziua in care ortodocsii sarbatoresc Ziua Crucii. Un barbat in varsta de 60 de ani a fost gasit spanzurat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )