Libnet.ro
UNICEF

23:30

Epidemie cu adenovirus ntr-un centru medical din SUA

Hotnews Hotnews,
 Epidemie cu adenovirus ntr-un centru medical din SUA

Cel putin sase copii au murit, iar alti 12 sunt infectati, in urma izbucnirii unei epidemii cu adenovirus intr-un centru medical din localitatea Haskell, statul american New Jersey, informeaza site-ul postului CNN, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

ALERTA in SUA! Epidemie cu adenovirus, confirmata intr-un centru medical. BILANTUL VICTIMELOR

O epidemie cu adenovirus a provocat decesul a sase copii si imbolnavirea altor doisprezece la un centru medical din New Jersey, Statele Unit. Oficialii centrului medical au anuntat ca acei copii care au fost.

Dupa presiunile lui Trump, Germania ar putea demara constructia de terminale pentru importul de gaz petrolier lichefiat din SUA

Guvernul german a anuntat miercuri ca studiaza modalitatile de cofinantare a unui terminal de gaze naturale lichefiate, in conditiile in care presedintele Donald Trump face presiuni asupra Germaniei pentru a-si reduce importurile energetice din Rusia in favoarea celor din Statele Unite, scrie AFP.

VIDEOPep Guardiola, dupa victoria din Ucraina: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Shakthar Donetsk.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )