Libnet.ro
UNICEF

16:45

Epidemiolog, revoltat din cauza protestelor anti-masca: cred ca o sa ne trezim cu mai multe scoli inchise

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Epidemiolog, revoltat din cauza protestelor anti-masca: cred ca o sa ne trezim cu mai multe scoli inchise

Aceste proteste au o contributie importanta la cresterea numarului de cazuri. Cred ca si numarul de persoane internate la ATI va creste. Ma revolta acest tip de proteste si inconstienta oamenilor, precizeaza Diana Stoica, medic specialist epidemiolog. continuă pe Wall-Street Ro

DIN CAUZA UNOR PROBLEME TEHNICE SpaceX a amanat lansarea urmatoarei transe de microsateliti Starlink

Compania SpaceX a anuntat joi amanarea pana la o data neprecizata a lansarii unei noi transe din flota de microsateliti pentru internet de mare viteza Starlink din cauza unor probleme ale sistemului de recuperare al rachetei Falcon 9 care urma sa transporte satelitii pe orbita.

Antena 3, lovitura din cauza Danei Budeanu. Ce a patit postul TV

Editia exploziva a emisiunii Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ce a avut-o ca invitat pe Dana Budeanu a adus noua lovitura postului Antena 3. Totul s-a decis in urma cu 24 de ore. Ce repercursiuni au atras dezvaluirile socante ale vedetei. Postul Antena 3 a primit o noua lovitura, din cauza Danei Budeanu. Ce .

Nepotul lui Marian Godina, umilit si refuzat de invatatoarea lui din cauza bolii de care sufera. Detalii revoltatoare

Nepotul lui Marian Godina a fost umilit si refuzat de invatatoarea lui, dupa prima zi de scoala, pe motiv ca ceilalti copii nu il accepta, ca parintii se gandesc deja sa-si mute micutii, recomandandu-i-se sa repete gradinita, din cauza bolii de care sufera. Copiii speciali nu-si gasesc locul intr-un stat infirm. Nepotul lui Marian Godina, .

Tariceanu se asteapta la cresteri de neimaginat ale cazurilor de COVID-19 din cauza transportului public

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a avertizat asupra riscului ca infectarile cu coronavirus sa ajunga la valori de neimaginat din cauza felului in care sunt igienizate mijloacele de transport public ale STB.

Turneele ATP si WTA de la Moscova, anulate din cauza noului coronavirus

Editia 2020 a turneelor de tenis ATP si WTA de la Moscova a fost anulata din cauza cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus din capitala rusa, au anuntat responsabilii celor doua circuite intr-un comunicat, informeaza Reuters.

Stare de alerta in Romania. Un oras a fost inchis din cauza numarului urias de imbolnaviri cu COVID-19. Ce masuri de urgenta au fost luate

Alerta in nordul Moldovei, acolo unde un oras s-a inchis dupa ce numarul de cazuri COVID-19 a explodat. Potrivit ultimelor informatii, orasul Siret din Suceava a intrat in scenariul rosu, autoritatile introducand masuri de urgenta pentru cetateni. Ce activitati au fost suspendate Potrivit prefectului de Suceava, decizia a fost luata dupa ce incidenta cazurilor de .

Accident teribil in Bistrita. Un baiat de 26 de ani si-a pierdut viata din cauza unei glume facute de sofer. Ce au descoperit politistii

Tragedie in Bistrita, acolo unde un sofer inconstient a produs un accident grav in care si-a pierdut viata un tanar in varsta de 26 de ani. Evenimentul a avut loc miercuri noapte, pe DN 17D, pe raza localitatii Ilva Mica. Soferul a vrut sa-i faca o gluma prietenului sau Doi tineri se intorceau cu masina .

Caz revoltator in Constanta! Tanar arestat, dupa ce a tras cu pistolul intr-un barbat din cauza distantarii sociale

Un tanar de 19 ani din Constanta este acuzat de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a tras cu pistolul intr-un barbat, cu care s-a certat din cauza distantarii fizice.

Dupa Constanta, si Vrancea pierde un rau din cauza secetei

In Vrancea, un rau a secat aproape complet, din cauza secetei. Situatia nu este singulara, in urrma cu cateva saptamani un fenomen asemanator fiind semnalat in judetul Constanta, unde lacul Nuntasi, care se intindea pe 800 de hectare, a secat aproape complet. in Vrancea este vorba despre raul Lunca Siretului, care face parte dintr-o rezervatie naturala.

Medic roman stabilit in Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plang din cauza mastii: De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul si tot astept sa ma sufoc, sa ma ia ameteala, sa nu mai pot gandi coerent de la atata CO2 inspirat

Un medic roman stabilit in Belgiaa transmis un mesaj ferm celor care insista ca se sufoca din cauza purtarii masti. Ana Cichirea, care sta cu doua masti pe fata, cinci zile pe saptamana,.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )