Libnet.ro
UNICEF

20:30

Medic roman stabilit in Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plang din cauza mastii: De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul si tot astept sa ma sufoc, sa ma ia ameteala, sa nu mai pot gandi coerent de la atata CO2 inspirat

B1 B1,
Medic roman stabilit in Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plang din cauza mastii: De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul si tot astept sa ma sufoc, sa ma ia ameteala, sa nu mai pot gandi coerent de la atata CO2 inspirat

Un medic roman stabilit in Belgiaa transmis un mesaj ferm celor care insista ca se sufoca din cauza purtarii masti. Ana Cichirea, care sta cu doua masti pe fata, cinci zile pe saptamana,. continuă pe B1

Medic roman din Belgia: Stau opt ore pe zi cu doua masti. Am si telefonul, sa sun la 112. incep sa ma plictisesc... Cat mai dureaza?

Un medic roman stabilit in Belgia a transmis un mesaj tuturor celor care sunt impotriva purtarii mastii de protectie, dandu-se exemplu cum sta minim opt ore pe zi cu doua masti pe fata si arata ca respira normal.

Ladislau Boloni a fost umilit in Belgia! Motivul incredibil pentru care a fost demis dupa doar 25 de zile

Ladislau Boloni a avut cel mai scurt mandat de antrenor al carierei. A fost dat afara de Gent la doar 25 de zile de la numirea sa. Formatia sa pierduse patru din primele cinci partide de campionat. Dar cea mai mare problema a fost legata de relatia glaciara cu mare parte din jucatorii importanti din .

Anuntul zilei pentru cei cu centrale termice de apartament. Se intampla inevitabil cu gazele, la iarna

Este anuntul zilei pentru locatarii care au centrale termice, precum si pentru toti aceia care se incalzesc cu gaze naturale. Gazele naturale s-au ieftinit in Romania, iar ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, da asigurari ca pretul gazelor naturale din iarna lui 2020 va fi mai mic decat pretul din iarna anului .

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )