Libnet.ro
UNICEF

23:15

Episcopia Greco-Catolica Oradea a deschis conturi pentru cei care doresc sa doneze pentru reconstruirea Palatului Episcopal

Hotnews Hotnews,
 Episcopia Greco-Catolica Oradea a deschis conturi pentru cei care doresc sa doneze pentru reconstruirea Palatului Episcopal

Episcopia Greco-Catolica de Oradea a deschis conturi speciale pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, la Banca Transilvania, dupa incendiul de sambata spre duminica in care aproximativ 1. 300 de metri patrati ai monumentului de patrimoniu au fost afectati. continuă pe Hotnews

Sfaturile sefului ANPC pentru cei care mananca vara la fast-food

Directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului ANPC) Paul Anghel atrage atentia asupra produselor fast-food si ii sfatuieste pe consumatori ca atunci cand cumpara din magazinele.

Episcopia din Oradea a ars. Imaginile bizare care pot rasturna ancheta

Palatul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, din Piata Unirii, a fost cuprins de flacari sambata seara, aproape de ora 22. 00, focul izbucnind la acoperisul cladirii. Dupa o jumatate de ora, intregul.

PARADIS FISCAL pentru pensionari in sudul Italiei: Scutiri de TAXE pentru cei care se muta in Sardinia, Sicilia si Calabria

Formatiunea de extrema dreapta Liga Nordului vrea sa creeze un paradis fiscal pentru pensionari in sudul Italiei. Vicepremierul Matteo Salvini vrea sa adopte modelul Portugaliei, care a oferit.

Mesaj TRANSANT de la Bruxelles in plina CRIZA provocata de pesta porcina: Guvernul sa creeze locuri de munca pentru cei ramasi fara loc de munca!

Europarlamentarul Laurentiu Rebega Pro Romania) solicita Guvernului sa incurajeze crearea de locuri de munca pentru cei ramasi someri in urma crizei pestei porcine. Guvernul se confrunta cu o.

Roman din diaspora, mesaj pentru cei de acasa: Ca voi nu va puteti depasi conditia de romani frustrati e treaba voastra

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante, a publicat pe Facebook o noua postare auto-ironica.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL in Romania: S-au publicat listele cu cei care ies la pensie cu 13 ani mai repede la termen sau anticipat...

Varsta de pensionare a fost schimbata oficial. Astfel, o initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in conditii.

VIDEOCum joaca echipa de fotbal pentru nevazatori a Romniei / Fotbalul pentru noi este viata. Miscarea este viata!

Pentru cei care s-au nascut cu defect de vedere partial sau total, intunericul a devenit un mod de a trai. Cu toate acestea, nevazatorii nu sunt persoane care se inchid in casa si refuza sa socializeze, ci isi construiesc viata in jurul acestui handicap. Putini sunt cei care stiu ca ei fac si sport si nu orice sport, ci fotbal. Au propria varianta, pe care o numesc golball.

Dragnea, socru mare. Detaliul-soc pe care tocmai l-au aflat cei care vor sa strice nunta fiului sau

600 de oameni au anuntat pe Facebook ca se vor duce la nunta baiatului lui Liviu Dragnea. Nunta are loc duminica, iar cei care mobilizeaza protestatari sa-l huiduiasca pe liderul PSD la nunta au aflat ca.

Ce se intampla cu cei care vor sa se angajeze! Documentul de care ai nevoie URGENT

Carnetele de munca, care dovedeau vechimea unui angajat, nu mai sunt intocmite din ianuarie 2011. Iata mai jos ce trebuie sa faceti daca aveti nevoie sa dovediti vechimea in munca. Conform legislatiei.

SCANDAL la Bucovina Rock Castle: 115 muzicieni romani solicita despagubiri de la cei care contesta festivalul (FOTO)

Editia 2018 a festivalului Bucovina Rock Castle se afla sub zodia scandalului. Un numar de 115 muzicieni romani, participanti la editia din acest an, solicita despagubiri celor care au contestat organizarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )