Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce se intampla cu cei care vor sa se angajeze! Documentul de care ai nevoie URGENT

B1 B1,
Ce se intampla cu cei care vor sa se angajeze! Documentul de care ai nevoie URGENT

Carnetele de munca, care dovedeau vechimea unui angajat, nu mai sunt intocmite din ianuarie 2011. Iata mai jos ce trebuie sa faceti daca aveti nevoie sa dovediti vechimea in munca. Conform legislatiei. continuă pe B1

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o masina. RARintroduce un nou serviciu

Vesti bune pentru cei care vor sa-si cumpere un autoturism. Registrul Auto Roman va introduce un nou serviciu numit cazierul autoturismului. Printr-un simplu SMS trimis catre RAR vor fi trimise informatii despre da.

BOMBA PENSIILOR a explodat: Ei sunt cei care vor ramane FARA BANII DE PENSII in acest an! Vezi daca esti pe lista

Noua Lege a pensiilor seamana panica printre unii dintre pensionarii romani. Desi proiectul prevede ca, pana in anul 2021, punctul de pensie va ajunge la valoarea de 1. 875 lei, el ascunde o serie de prevederi pr.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania! Ce se intampla cu toti cei care intra acolo

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici s-ar vindeca in mod miraculos. Totul se datoreaza unei icoane vechi de 200 de ani. Icoana Maicii Domnului de la Letca Noua este facatoare de.

Curtea de Conturi publica lista institutiilor care vor fi verificate in perioada urmatoare

Curtea de Conturi a publicat pentru prima data programul de activitate pe perioada urmatoare si lista institutiilor centrale si locale care vor fi auditate in semestrul al doilea al anului, potrivit unui comunicat.

Hidroelectrica plateste burse consistente celor care vor sa se angajeze in domeniul energetic

Lipsa specialistilor determina tot mai multe companii sa isi formeze viitorii angajati, acordandu-le o m,ultitudine de facilitati, inclusiv financiare.

PANICA TOTALA printre pensionarii romani: S-a publicat lista cu cei care raman FARA BANI de PENSII! Cand se sisteaza platile...

Noua Lege a pensiilor nu vine cu vesti bune pentru toata lumea. Astfel, anumite categorii de pensionari vor fi defavorizate daca proiectul pus in dezbatere publica de Ministerul Muncii va fi adoptat. Practic, vor.

SCANDAL la Bucovina Rock Castle: 115 muzicieni romani solicita despagubiri de la cei care contesta festivalul (FOTO)

Editia 2018 a festivalului Bucovina Rock Castle se afla sub zodia scandalului. Un numar de 115 muzicieni romani, participanti la editia din acest an, solicita despagubiri celor care au contestat organizarea.

PARADIS FISCAL pentru pensionari in sudul Italiei: Scutiri de TAXE pentru cei care se muta in Sardinia, Sicilia si Calabria

Formatiunea de extrema dreapta Liga Nordului vrea sa creeze un paradis fiscal pentru pensionari in sudul Italiei. Vicepremierul Matteo Salvini vrea sa adopte modelul Portugaliei, care a oferit.

Petre Tutea la comemorarea lui Ilie Gazea! Cei care au venit sa aprinda o lumanare in Piata Victoriei pentru protestatarul mort au adus poze cu filozoful (FOTO, VIDEO)

Moment interesant, luni, in Piata Victoriei cand mai multi protestatari s-au strans in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a comemora moartea lui Ilie Gazea, un barbat de 68 de ani din Teleorman care a.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )