Libnet.ro
UNICEF

05:00

Episcopul greco-catolic, testat pozitiv cu noul coronavirus

B1 B1,
Episcopul greco-catolic, testat pozitiv cu noul coronavirus

Episcopul greco-catolic, Florentin Crihalmeanu, a fost depistat pozitiv cu noul virus COVID-19. Parintele a dezvoltato forma usoara a bolii, motiv pentru care nu a avut nevoie deinternare. El a fost. continuă pe B1

Gabriel Coveseanu (Cove), testat pozitiv pentru COVID-19. Ce simptome a avut prezentatorul TV si cum a trecut peste perioada de izolare

Gabriel Coveseanu, indragitul prezentator de la Vorbeste Lumea a fost testat pozitiv pentru COVID-19, inainte de Craciun. in prezent, Cove se afla in izolare la domiciliu, iar simptomele cu care s-a.

Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), actualizate din nou

Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus COVID-19) au fost actualizate, luni, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

COVID-19 Capitala ramane exemplul negativ al tarii: are cei mai multi infectati cu noul coronavirus in ultimele 24 ore. Cine completeaza podiumul?

Pana astazi, 4 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 643. 559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 198 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma.

NICOLAE HANCU, PRESEDINTE ONORIFIC FRDNBM: Painea neambalata poate fi o sursa de infectare cu noul coronavirus

Produsele de panificatie neambalate pot fi o sursa de infectare cu noul coronavirus, potrivit domnului profesor dr. Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice FRDNBM). Domnia sa recomanda cumpararea painii ambalate: Recomand acest lucru tuturor si nu doar painea, ci toate produsele de panificatie ar trebui sa fie ambalate. Aceasta este o problema de igiena.

Focar de coronavirus la un spital din Caransebes: Peste 100 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Un nou focar de infectie a fost depistat in cursul zilei de astazi la o unitate spitaliceascadin municipiul Caransebes. Peste 100 cadre medicale au fost testate pozitivcu noul coronavirus de tip.

Peste 70 de noi decese cauzate de noul coronavirus, in Romania

Alte 74 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus, a anuntat.

GRAFIC Rata de infectare cu noul coronavirus: Doar Capitala si 3 judete mai sunt in zona rosie

Incidenta cazurilor de coronavirus la mia de locuitori mai este in zona rosie peste 3) doar in Bucuresti - 3,85 si in judetele Ilfov - 4,65, Timis - 3,36 si Cluj -3,85, potrivit datelor oficiale raportate de autoritati.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )