Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAFIC Rata de infectare cu noul coronavirus: Doar Capitala si 3 judete mai sunt in zona rosie

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Rata de infectare cu noul coronavirus: Doar Capitala si 3 judete mai sunt in zona rosie

Incidenta cazurilor de coronavirus la mia de locuitori mai este in zona rosie peste 3) doar in Bucuresti - 3,85 si in judetele Ilfov - 4,65, Timis - 3,36 si Cluj -3,85, potrivit datelor oficiale raportate de autoritati. continuă pe Hotnews

GRAFIC Rata de infectare scade sub 4 in Bucuresti Doar 5 judete mai sunt in zona rosie

Rata de infectare a scazut sub 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind marti in capitala de 3,97 fata de 4,09 cu o zi inainte. Doar cinci judete raman in zona rosie, cel mai mare indice fiind in Ilfov.

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet

Rata de infectare a trecut din nou de 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ajungand miercuri, in Capitala, la 4,02, fata de 3,97 cu o zi in urma. Ilfov ramane judetul cu cea mai mare incidenta a cazurilor - 4,84, fata de 4,96 cu o zi in urma.

Capitala are cele mai multe cazuri noi de Covid-19, desi rata de infectare a scazut sub 4.Situatia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat vineri 3. 938 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore, 74 de persoane au murit, numarul total al deceselor fiind de 15. 841 de la debutul pandemiei. La ATI sunt internati 1. 111 de pacienti.

Judetul Calarasi a intrat in zona verde. Cat a scazut rata de infectare cu COVID-19

Judetul Calarasi a trecut vineri in zona verde, rata de infectare scazand la 1,42, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 41 de cazuri de infectare cu COVID-19. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat vineri 3. 938 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |China: Beijingul, partial in carantina, in urma unor contaminari cu noul coronavirus

Beijingul a plasat marti in izolare zece sectoare, in districtul Shunyi, in nord-estul orasului, o prima reintroducere a carantinei in capitala chineza dupa valul covid-19 din iunie si iulie. Orasul a.

Pandemia de COVID-19. Beijingul a intrat in carantina, in urma unor contaminari cu noul coronavirus

Beijingul a plasat marti in izolare zece sectoare, in districtul Shunyi, in nord-estul orasului - o prima reintroducere a carantinei in capitala chineza dupa valul covid-19 din iunie si iulie, relateaza Reuters. Beijingul a inregistrat 19 contaminari pe plan local si trei cazuri asimptomatice, de la 18 decembrie, cand au fost descoperite primele cazuri.

Peste 70 de noi decese cauzate de noul coronavirus, in Romania

Alte 74 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore din cauza noului coronavirus, a anuntat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )