Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un episod mai putin cunoscut din viata lui Gheorghe Dinica. Ai vrut sa ma lichidezi, canalie!

Antena3 Antena3,
Un episod mai putin cunoscut din viata lui Gheorghe Dinica. Ai vrut sa ma lichidezi, canalie!

Fostul selectioner Cornel Dinu descrie in cartea sa, Zambind din iarba, atmosfera de la suetele la care luau parte, in urma cu decenii, scriitorii, actorii si sportivii. Ajunul. continuă pe Antena3

Clipe de COSMAR pentru cel mai SCUMP fotbalist din istorie! A MURIT cea mai importanta persoana din viata lui (FOTO)

Pogba trece prin clipede cosmar. Tatal fotbalistului s-a stins din viata dupa o lunga perioada de agonie si suferinta, potrivitsport. ro. Fassou Antoine Pogba a murit in aceasta.

Fostul arbitru de baseball, Steve Palermo, a incetat din viata la varsta de 67 de ani

Major League Baseball a anuntat duminica ca fostul arbitru Steve Palermo a incetat din viata la varsta de 67 de ani. Steve Palermo a fost un mare arbitru, cunoscut in acest sport pentru cu.

Plesu: Ca sa se depopuleze puscariile trebuie sa se fure mai putin

Ca sa se depopuleze puscariile trebuie sa se fure mai putin, a sustinut Andrei Plesu, citat de Digi24. Filosoful nu are nici pe departe o viziune senina asupra Romaniei de astazi: singura opozitie.

Te simti balonat? 6 motive mai putin cunoscute

Senzatia de stomac umflat nu apare doar in cazul intolerantei la gluten. Poate avea si alte cauze, mai putin cunoscute, scrie metro. co. uk.

Igor Dodon: Salut plecarea lui Alexandru Tanase de la Curtea Constitutionala. Cu un unionist mai putin VIDEO

Presedintele Dodon a salutat plecarea lui Alexandru Tanase de la Curtea Constitutionala, odata cu expirarea mandatului de judecator al acestuia. Seful statului afirma ca in asa mod Curtea va ramane cu un unionist mai putin.

OPEC pompeaza mai putin petrol pentru a-l scumpi, dar eforturile ar putea fi in van. Cotatiile nu mai depind doar de cartel, iar stocurile mondiale continua sa creasca

OPEC si aliatii sai incearca sa pompeze mai putin petrol in incercarea lor de a scumpi petrolul, dar cel mai mare trader international de titei spune ca eforturile ar putea fi in van. Cererea nu creste atat de mult pe cat se astepta, iar productia de petrol de sist avanseaza mai rapid decat se previziona.

Cum sa ajungi in Grecia cu masina in mai putin de opt ore

Cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa,Grecia este o destinatie atractiva pentru romani, atat pentru peisaje, cat si pentru cultura si istoria sa. Popularitatea Greciei tine si de preturile nu foarte mari.

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills. De ce costa 100 de milioane de dolari!

Cea mai scumpa casa din Beverly Hills este de vanzare. Costa 100 de milioane de dolari, este construita si amenajata in stil minimalist si ofera un view spectaculos spre Hollywood. Iata cateva imagini cu locuinta.

Inundatii in Republica Moldova: Ploile torentiale au afectat mai multe localitati din sudul si sud-estul tarii (VIDEO)

Raurile au iesit din matca si in Republica Moldova. Ploile puternice au afectat mai multe localitati din sudul si sud-estul tarii, informeaza B1 TV. in orasul Cimislia, un afluent.

Afirmatie CONTROVERSATA a uneia dintre cele mai BOGATE femei din lume: Oamenii SARACI sunt saraci pentru ca sunt LENESI si BETIVI (FOTO)

Una dintre cele mai instarite femei din lume, Gina Rinehart, nu se sfieste sa spuna ceea ce crede cand vine vorba despre oamenii saraci. Din punctul ei de vedere, oamenii ajung in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )