Libnet.ro
UNICEF

13:45

Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a aparut deja pe internet

Playtech Playtech,
Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a aparut deja pe internet

Bresa de securitate de la HBO, de la inceputul saptamanii, a adus episodul 4 din Game of Thrones pe internet. HBO a incasat o lovitura destul de mare in urma spargerii severelor, de la inceputul saptamanii. Conform informatiilor, hackerii au reusit sa fure aproximativ 1,5 terabytes de date de pe serverele companiei. Pentru a arata []. continuă pe Playtech

Hackerii ofera in premiera episodul 4 din noul sezon Game of Thrones! Unde il poti viziona pe internet

Bresa de securitate de la HBO, de la inceputul saptamanii, a adus episodul 4 din Game of Thrones pe internet, scrie Playtech. HBO a incasat o lovitura destul de mare in urma spargerii.

Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a aparut online: hackerii au publicat varianta extinsa inainte de premiera HBO

Grupul de hackeri care a reusit sa acceseze serverele HBO la inceputul acestei saptamani a publicat online episodul patru din noul sezon al serialului Game of Thrones, care va fi difuzat duminica.

HBO, tinta unui atac al piratilor. Ce a aparut online

Episodul patru, din sezonul sapte al Game of Thrones a fost piratat deja, au confirmat surse din cadrul HBO. Programat sa fie difuzat duminica, episodul este deja disponibil pe internet, iar cel care .

GAME OF THRONES SEZONUL 7 EPISODUL 4 ONLINE SUBTITRAT. Episodul de duminica din Game of Thrones este deja disponibil pe internet

Episodul patru, din sezonul sapte al Game of Thrones a fost piratat deja, au confirmat surse din cadrul HBO.

Episodul Game of Thrones care urma sa fie lansat duminica este online, fara legatura cu atacul recent al hackerilor

Episodul din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones care urma sa fie lansat duminica este online, fara legatura cu atacul de saptamana aceasta al unui grup de hackeri care a sustras 1,5 TB de date de pe serverele companiei HBO, scrie revista Variety, citata de News. ro.

Primul succes acasa pentru ACS Poli Timisoara in noul sezon

Echipa ACS Poli Timisoara a castigat, vineri seara, duelul cu nou-promovata Juventus Bucuresti, scor 2-1 1-0), in prima partida a etapei cu numarul patru din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )