Libnet.ro
UNICEF

14:45

Hackerii ofera in premiera episodul 4 din noul sezon Game of Thrones! Unde il poti viziona pe internet

B1 B1,
Hackerii ofera in premiera episodul 4 din noul sezon Game of Thrones! Unde il poti viziona pe internet

Bresa de securitate de la HBO, de la inceputul saptamanii, a adus episodul 4 din Game of Thrones pe internet, scrie Playtech. HBO a incasat o lovitura destul de mare in urma spargerii. continuă pe B1

Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a aparut online: hackerii au publicat varianta extinsa inainte de premiera HBO

Grupul de hackeri care a reusit sa acceseze serverele HBO la inceputul acestei saptamani a publicat online episodul patru din noul sezon al serialului Game of Thrones, care va fi difuzat duminica.

Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a aparut deja pe internet

Bresa de securitate de la HBO, de la inceputul saptamanii, a adus episodul 4 din Game of Thrones pe internet. HBO a incasat o lovitura destul de mare in urma spargerii severelor, de la inceputul saptamanii. Conform informatiilor, hackerii au reusit sa fure aproximativ 1,5 terabytes de date de pe serverele companiei. Pentru a arata [].

Primul succes acasa pentru ACS Poli Timisoara in noul sezon

Echipa ACS Poli Timisoara a castigat, vineri seara, duelul cu nou-promovata Juventus Bucuresti, scor 2-1 1-0), in prima partida a etapei cu numarul patru din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )