Libnet.ro
UNICEF

01:05

Era cel mai bun din lume, dar o inteligenta artificiala l-a convins sa renunte: Nu sunt in varf

Playtech Playtech,
Era cel mai bun din lume, dar o inteligenta artificiala l-a convins sa renunte: Nu sunt in varf

Tot mai multe jocuri ajung sa fie dominate de algoritmi de inteligenta artificiala, iar unii campioni care si-au dedicat intreaga viata unui joc nu sunt foarte incantati de respectivul. continuă pe Playtech

Monstri., de Marius Olteanu, cel mai bun film de debut la International Film Festival of India VIDEO

Monstri. , de Marius Olteanu, a fost desemnat, joi seara, cel mai bun film de debut al celei de-a 50-a editii International Film Festival of India care a avut loc in Goa, intre 20 si 28 noiembrie.

Care este cel mai bun restaurant in Militari? (P)

Pentru a putea castiga aprecierea cat mai multor clienti, un restautant are nevoie de trei elemente esentiale, respectiv de o ambianta deosebita, un meniu diversificat, cu produse deosebite si de servire.

Coreea de Nord, atac dezlantuit la adresa premierului japonez: Abe este singurul idiot din lume si cel mai prost om din istorie

Coreea de Nord l-a calificat pe premierul nipon Shinzo Abe drept omul cel mai prost din istorie, avertizandu-l ca in curand ar putea vedea o adevarata racheta balistica trecandu-i pe sub nas, relateaza sambata AFP si Kyodo, preluate de Agerpres.

Premierul Japoniei, numit omul cel mai prost din istorie de catre Coreea de Nord. Este a doua oara intr-o luna cand Phenianul il califica drept idiot pe Shinzo Abe

Coreea de Nord l-a calificat pe premierul nipon Shinzo Abe drept omul cel mai prost din istorie, avertizandu-l ca in curand ar putea vedea o adevarata racheta balistica trecandu-i pe sub nas,.

DOCUMENT Sistemul de sanatate din Romania, cel mai sarac din UE. Spaga din spitale - un fenomen substantial

Romania aloca sistemului de sanatate cei mai putini bani din Uniunea Europeana - mai putin de jumatate din media UE - atat pe cap de locuitor, cat si ca procent din Produsul Intern Brut, arata raportul anual Starea Sanatatii in Uniunea Europeana, publicat astazi de Comisia Europeana. De asemenea, raportul noteaza ca platile informale din sistemul de sanatate din Romania spaga din spitale) sunt substantiale, chiar daca amploarea fenomenului nu este in totalitate cunoscuta.

FOTO VIDEO Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost iluminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cladirea Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta din lume, a fost iluminata in culorile drapelului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Cat costa si din ce este confectionata cea mai rezistenta geaca din lume, de 15 ori mai puternica decat otelul

Un brand olandez, cunoscut pentru confectionarea unora dintre cele mai dure haine din lume, a realizat acum si cea mai rezistenta geaca. Producatorii au declarat ca materialul utilizat este inspirat din cel al armurilor de caroserie si al sistemelor de acostare ale navelor. Cele mai multe jachete puffer sunt realizate din poliester sau nailon, special concepute pentru a fi usoare, dar in acelasi timp sunt extrem de fragile.

LA NIVELUL REGIUNII ECE, Globalworth a inaugurat cel mai inteligent lobby al unei cladiri de birouri

Globalworth a inaugurat, ieri, cel mai inteligent lobby dintr-o cladire de birouri, din regiune, care include o serie de inovatii si premiere tehnologice, precum: cea mai mare podea cinetica din lume intr-o cladire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural intr-o cladire de birouri din sudul si estul Europei, un spatiu de relaxare cu gradene incalzite din marmura, proiectoare Schindler - un proiect pilot in CEE -, precum si Pepper, primul angajat robot al companiei.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la nivelul maxim al ultimilor patru ani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, dupa ce unele declaratii ale presedintelui american Donald Trump au alimentat sperantele privind realizarea unui acord comercial iminent cu China.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )