Libnet.ro
UNICEF

14:45

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Hotnews Hotnews,
 Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume. continuă pe Hotnews

Recompensa uriasa pentru identificarea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitate.

Recompensa pusa de Politia Germana pe capul hotilor de la Muzeul Comorilor din Dresda

Anchetatorii ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie care ar permite prinderea hotilor ce au dat spargerea la Muzeul Comorilor din Dresda si gasirea bijuteriilor furate, intre care un diamant de 49 de carate.

CUPA DAVIS Premiu de peste 3 milioane de euro pentru echipa castigatoare

Sportul a devenit o industrie in care productia este asigurata de imense investitii financiare. Tenisul nu face exceptie, iar Cupa Davis a devenit si mai atractiva pentru jucatori gratie unor premii foarte consis-tente. Spania a fost recompensata cu un premiu de 3. 000 de euro pentru victoria in Cupa Davis 2019, banii urmand sa fie impartiti intre cei cinci componenti ai echipei si Federatia Spaniola de Tenis RFET). Din suma totala rezervata castigatoarei trofeului, 2. 000 de euro vor ajunge in conturile jucatorilor si 1. 000 de euro in cele ale RFET. Investitia de 3 miliarde dolari din partea societatii japoneze de comert electronic Rakuten, care a semnat un parteneriat cu Cupa Davis pentru urmatorii 25 de ani, a permis garantarea unor premii substantiale pentru cele 18 echipe participante la turneul final.

Partidul amendat cu 0,5 milioane de euro pentru combinatii in campania electorala

Campania electorala reprezinta un pretext perfect de imbogatire pentru o mana de oameni din partidele politice. Cand foarte multe dintre cheltuieli se pot deduce, nu ar trebui sa vina ca o surpriza posibilitatea unei amenzi generoase. Parchetul din Paris a decis amendarea cu jumatate de milion de euro a celui mai important partid de extrema .

UE vrea sa lanseze un fond de investitii de 3,5 miliarde de euro pentru startup-uri de tehnologie

Uniunea Europeana planuieste lansarea unui fond de investitii de 3,5 miliarde de euro care va finanta dezvoltari tehnologice, in efortul de a creste numarul inovatiilor care sa depaseasca intr-o zi gigantii din SUA si China.

BANCA EUROPEANA PENTRU RECONSTRUCTIE SI DEZVOLTARE : imprumut de 25 de milioane de euro pentru modernizarea serviciilor de apa din judetele Dolj si Gorj

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 25 de milioane de euro operatorului regional de apa si canalizare Compania de Apa Oltenia, de aceasta investitie urmand sa beneficieze 400. 000 de locuitori din judetele Dolj si Gorj, a anuntat banca.

Daune de 216.000 de euro pentru un copil mutilat in spital

Instanta a stabilit ca un medic trebuie sa plateasca daune de peste 200. 000 de euro, in solidar cu u.

MOCAPP rulaj de peste 150 de mii de euro pentru anul urmator

MOCAPP, una dintre platformele pentru Influencer Marketing este disponibila de astazi pentru branduri si agentii. Platforma detine peste 600 de creatori, iar unul dintre obiectivele anului 2020 este dublarea numarului acestora, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )