Libnet.ro
UNICEF

10:45

Era intr-un autobuz din Constanta, cand a vazut un barbat care asculta muzica la telefon data tare. Dupa cateva secunde, usile autobuzului s-au deschis si ceva socant s-a petrecut

Antena3 Antena3,
Era intr-un autobuz din Constanta, cand a vazut un barbat care asculta muzica la telefon data tare. Dupa cateva secunde, usile autobuzului s-au deschis si ceva socant s-a petrecut

Un barbat care asculta muzica data tare, fara casti, la un telefon, a fost retinut de Politia locala din Constanta, dupa ce ar fi devenit agresiv verbal la adresa celorlalti calatori. Recomandam. continuă pe Antena3

Georgiana se urcase intr-un autobuz din Ploiesti si s-a indreptat spre geam. in doar cateva minute, ceva de-a dreptul socant s-a intamplat. Soferul habar nu a avut

Georgiana se urcase intr-un autobuz din Ploiesti si s-a indreptat spre geam. Nimeni nu isi imagina nici macar o clipa de ce avea sa urmeze in doar cateva clipe. Fata a cazut cu tot cu geam si a plonjat.

Eroul Zilei. Un preot din Constanta a construit o casa pentru copiii orfani

Cand crezi in visul tau, el devine realitate! O spune un preot din Constanta, care si-a propus sa construiasca un camin pentru copiii abandonati, dupa ce a avut un vis. Claudiu Banu plecat de la zero,.

Dana Dumitrescu, managerul Teatrului din Constanta, va fi demisa dupa ce o parte dintre actori au acuzat-o de abuzuri

Dana Dumitrescu, managerul Teatrului de Stat din Constanta, va fi demisa din functie in urma unui control in cadrul institutiei, dispus de presedintele Consiliului Judetean, Horia Tutuianu. Consiliul Judetean a realizat acest control la Teatrul din Constanta dupa ce, in luna noiembrie, o parte dintre actorii teatrului au acuzat-o pe Dana Dumitrescu, intr-o scrisoare deschisa, de abuzuri.

Jaf intr-un centru comercial din Constanta. Hotii au plecat cu mai multe kilograme de aur

Un magazin din Constanta care comercializeaza bijuterii din aur a fosttinta infractorilor cu 15 de minute inainte de inchiderea acestuia. Din cate se pare, trei indivizi ar fi actionat: unul ar fi.

Era ziua ei de nastere si o petrecea intr-un club, cand un barbat s-a apropiat de ea. Au dansat si s-au distrat, dar la un moment dat individul a inceput sa se comporte ciudat. Femeia a inceput sa tipe si sa ceara ajutor. Totul a fost transmis live (FOTO)

Era ziua ei de nastere si se afla in club, cand un barbat s-a apropiat de ea. Au ras si au dansat, dar la un moment dat barbatul a inceput sa se comporte ciudat. Femeia a inceput sa tipe nu si.

Avion cu 109 pasageri la bord, care venea din Cipru, aterizare de urgenta pe Aeroportul din Constanta

Un avion cu 109 pasageri la bord, care ar fi trebuit sa ajunga la Bucuresti, a aterizat de urgenta, duminica, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, primele informatii fiind ca pilotul aeronavei ce venea de la Larnaca, Cipru, a anuntat o defectiune la flapsuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )