Libnet.ro
UNICEF

01:05

Era mai bine pe vremea comunismului. Vezi CINE CASTIGA din asta.

România Liberă România Liberă,
Era mai bine pe vremea comunismului. Vezi CINE CASTIGA din asta.

Un site dedicat istoriei comunismului romanesc, care se adreseaza elevilor, a fost ales castigator la o competitie internationala de profil, din 2. 000 de proiecte participante, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Soros Romania, remis redactiei. Site-ul www. istoriacomunismului. ro a fost creat in contextul in care, conform unui studiu din 2011, patru din 10 adolescenti considera ca perioada comunista a fost mai buna decat perioada actuala. Site-ul dedicat istoriei comunismului romanesc, . continuă pe România Liberă

Era mai bine inainte. Asta cred 4 din 10 ELEVI despre COMUNISM.

Un site dedicat istoriei comunismului romanesc, care se adreseaza elevilor, a fost ales castigator la o competitie internationala de profil, din 2. 000 de proiecte participante, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Soros Romania, remis redactiei. Site-ul www. istoriacomunismului. ro a fost creat in contextul in care, conform unui studiu din 2011, patru din 10 adolescenti considera ca perioada comunista a fost mai buna decat perioada actuala. Site-ul dedicat istoriei comunismului romanesc, .

Adriean Videanu: Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a facut Elena Udrea pentru organizatia Bucuresti lucrurile ar fi stat mult mai bine

Presedintele Adriean Videanu, presedintele interimar al organizatiei Bucuresti, a transmis HotNews. ro o serie de precizari in urma articolului publicat ieri, potrivit caruia conducerea PDL schimba oamenii lui Udrea de la organizatiile de sector. Ceea ce s-a discutat in Biroul Permanent National a fost transmis eronat . ) Daca fiecare presedinte de organizatie de sector ar fi facut atat cat a facut Elena Udrea pentru organizatia municipiului Bucuresti lucrurile ar fi stat mult mai bine. Din pacate unii presedinti de sector si-au facut treaba, altii nu si-au facut-o si acesta este subiectul analizei in cadrul organizatiei municipiului Bucuresti, a declarat Videanu.

Horia Tecau nu va mai face pereche cu Lindstedt incepand din 2013. Vezi cine ar putea fi viitorul partener al romanului

Tenismanul Horia Tecau a anuntat, luni, ca incepand din 2013 nu va mai face pereche cu suedezul Robert Lindstedt, scrie Mediafax. Am auzit ca deja au aparut stiri ca nu voi mai face cuplu cu Robert. Am.

Cum e mai bine, platitori sau neplatitori de TVA?.

Achizitionarea bunurilor din UE este recomandabil sa fie facuta de catre firme inregistrate ca platitoare de TVA, in vederea folosirii beneficiului taxarii inverse, afirma contabilii. Una dintre dilemele unui intreprinzator privat, la momentul infiintarii unei firme, este daca e bine ca aceasta sa fie platitoare sau neplatitoare de TVA. Elena Radulescu, de la firma de contabilitate Conta Radulescu SRL, raspunde catorva intrebari adresate de Romania libera privitoare la aceasta .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )