Libnet.ro
UNICEF

09:30

Era una din cele mai frumoase femei din America. Acum, daca o vezi zici ca e Halloween in fiecare zi. Transformarea e socanta

Antena3 Antena3,
Era una din cele mai frumoase femei din America. Acum, daca o vezi zici ca e Halloween in fiecare zi. Transformarea e socanta

A fost una dintre cele mai frumoase femei si a cunoscut succesul in America. insa acum a devenit pur si simplu obsedata de felul in care arata si a facut din vizitele la medicul estetician un obicei. Pielea. continuă pe Antena3

Miscarea SOCANTA pe care este pregatita sa o faca una din cele mai puternice tari din UE. S-ar putea sa IESIM

Marea Britanie ar putea parasi CEDO pentru a putea pedepsi cum se cuvine oamenii care pun in pericol siguranta tarii si a celorlalti cetateni, a declarat chiar premierul David Cameron. Liderii europeni au.

Sorin Alexandrescu: Dosarul meu a fost fabricat pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc

Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, sustine ca dosarul sau a fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul.

VIDEO Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase povesti de dragoste de pe marele ecran

Fie ca e vorba de numarul de batiste ude sau de numarul de suspine, fie ca se monitorizeaza un puls crescand, un film de dragoste are diverse criterii de evaluare in randul cinefililor. De la Casablanca la Brokeback Mountain, Vanity Fair a alcatuit o lista a celor mai frumoase povesti de dragoste transpuse pe marele ecran.

Destinatii de vis! Aici poti admira cele mai frumoase peisaje de toamna!

Ti-ai propus ca toamna aceasta sa punctezi o vacanta de vis? Ei bine, New England, Alpii Bavarezi si Nova Scotia sunt doar cateva dintre destinatiile pe care trebuie neaparat sa le ai in vedere.

Una dintre figurile legendare din IT, pe faras. Actionarii vor sa scape de unul din cele mai grele nume din industrie

Trei dintre cei mai importanti investitori de la Microsoft fac presiuni asupra conducerii ca Bill Gates sa se retraga din functia de presedinte al companiei pe care a fondat-o in urma cu 38 de ani, relateaza The .

Unul din cele mai vechi coruri din Romania concerteaza sambata la Peles

In sala de muzica a Castelului Peles vor rasuna lucrari ale unor compozitori din secolele XVII XIX, in interpretarea unuia dintre cele mai vechi ansambluri vocale din Romania, Corul Bisericii Evanghelice Cetate din Cisnadie.

Topul zonelor cu cele mai ieftine locuinte din Capitala

Cele mai ieftine locuinte din Capitala sunt situate in partea de sud a orasului, acestea au preturi incepand cu 18. 000 de euro pentru garsoniere, fiind si cele mai vandute unitati locative in prezent,.

Aproape 12.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 11. 600 de locuri de munca sunt disponibile, in toata tara, cele mai multe oferte fiind inregistrate in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Satu Mare, Dolj si Arges, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Bestfest, printre cele mai bune evenimente muzicale din Europa

Festivalul B039;estfest Summer Camp este, si in acest an, printre cele mai bune evenimente muzicale din Europa. B039;estfest este nominalizat la categoria Best Medium-Sized Festival, la UK Festival Awards 2013, anunta Mediafax .

Atletic Fieni si Flacara Moreni, cele mai bune atacuri

Dupa cele 12 goluri inscrise cu Vointa Crevedia in etapa de sambata, Atletic Fieni a devenit echipa cu cele mai multe goluri marcate dupa primele noua runde scurse din noul sezon al Ligii a 4-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )