Libnet.ro
UNICEF

17:30

Era unul dintre cei mai iubiti prezentatori din Romania, dar a plecat peste hotare din cauza datoriilor. Ce a ajuns sa FACA acum (FOTO)

B1 B1,
Era unul dintre cei mai iubiti prezentatori din Romania, dar a plecat peste hotare din cauza datoriilor. Ce a ajuns sa FACA acum (FOTO)

Dupa ce ani la rand ne-a intrat in case cu fiecare emisiune sportiva pe care a prezentat-o, dar si cu fiecare meci comentat, mult timp nu am mai auzit nimic despre Cosmin Cernat. Iata ca dupa ce a. continuă pe B1

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

Caru' cu vedete:O indragita cantareata a anilor 90 se intoarce pe scena; A reinceput razboiul intre Mircea Badea si Tudor Chirila; Unul dintre cei mai populari prezentatori TV a parasit Romania din cauza datoriilor

Cu hainele de pe Madalina Ghenea iti iei apartament cu trei camere. Matei Stratan pare barbatul perfect pentru superba Madalina Ghenea. O trateaza ca pe o. Denisa de la Bambi, cu fostul iubit la un eveniment. Au vorbit deschis despre motivele despartirii. Denisa de la Bambi, cu fostul iubit la un eveniment. Jumatatea roscata a.

A murit profesorul Ion Tobosaru, supranumit Sir Toby, discipol al lui Tudor Vianu si una dintre cele mai rafinate voci din lumea teatrului

Estetician format de Tudor Vianu, profesor de vocatie, Ion Tobosaru, care a murit la varsta de 86 de ani, a fost un adevarat aristocrat al catedrei, unul dintre cele mai respectate nume din domeniul teatrologiei. Limbajul sau inconfundabil i-a marcat personalitatea si nimeni dintre cei care l-au ascultat nu ii vor uita eleganta poetica a vocabularului, apreciazaBiroul Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru Teatrologie.

Pana la 20 de ani, am fost virgin! Tiriac m-a ajutat sa devin barbat. Ilie Nastase, despre PRIMA FEMEIE din viata sa

Ilie Nastase este unul dintre cei mai sarmanti barbati din Romania. Chiar daca nu mai este la prima tinerete, glumele sale, modul amuzant de a fi, dar si aparitiile impecabile de fiecare data, il pr.

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le.

STUDIU Tot mai multe companii fac cadou angajatilor vacante de Sarbatori

In ultimii doi ani a crescut cu peste 60% cererea pentru vacante care urmeaza sa fie facute cadou cu ocazia sarbatorilor de iarna, in principal de catre companii angajatilor. Asa arata cel mai recent studiu facut de unul dintre cei mai mari operatori din turismul romanesc.

Afaceristul Beny Steinmetz a fost retinut in Israel. El este audiat de autoritatile judiciare israeliene intr-o ancheta privind fapte de coruptie legate de un proiect minier din Guinea. Miliardarul e implicat si in Dosarul Retrocedarilor

Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Israel, Beny Steinmetz, a fost retinut, luni, de politistii israelieni, potrivit companiei miniere BSG Resources BSGR).

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Romanul care a parcat 1.000 de masini intr-un apartament de bloc. Cea mai veche este un camion Bedford din 1957

Lugojeanul Cristian Ghinea este unul dintre cei mai impatimiti colectionari de masinute din Romania. Pasiunea de copil a devenit pentru el, la cei 54 de ani ai sai, o treaba serioasa. Are peste 1. 000 de machete si o incapere speciala pentru ele in apartamentul de trei camere in care locuieste.

MedLife a reusit cea mai mare listare privata din istoria Bursei din Bucuresti, reusind sa stranga 230 milioane lei

MedLife, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a reusit pana la termenul limita, de vineri, sa stranga din piata 230 milioane lei 50,9 milioane euro) de la investitorii privati pentru actionarii care vor sa iasa din companie, suma care face din listarea companiei operatiunea cu cel mai mare succes realizata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de catre o firma privata, arata datele publicate luni de RTPR Allen Overy, care a oferit consultanta la listare, potrivit news. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )