Libnet.ro
UNICEF

16:15

Eram, Netopia: Cautam investitor pentru operatiunile din Mexic, se schimba paradigmele in Silicon Valley

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eram, Netopia: Cautam investitor pentru operatiunile din Mexic, se schimba paradigmele in Silicon Valley

Investitorii din Silicon Valley si-au schimbat gandirea si, in prezent, cauta mult mai mult, proiecte la moda: daca nu esti in fashion, nu existi!, spune in cadrul emisiunii Iesit din tipar Antonio Eram, fondator si CEO al Netopia. continuă pe Wall-Street Ro

BAC 2017 Modele de subiecte pentru examenele din vara

Ministerul educatiei a publicat miercuri modele de subiecte pentru probele din cadrul examenului de Bacalaureat pe care le vor sustine absolventii de liceu in vara lui 2017. Comparativ cu anul trecut nu au fost operate modificari in structura subiectelor. Bacalaureatul 2017 incepe in data de 6 iunie, cu examenul oral de Limba romana, iar rezultatele finale de la BAC vor fi afisate pe 10 iulie 2017.

Transport gratuit pentru tinerii din Republica Moldova care vor vota in sectii din Romania

Elevii si studentii moldoveni, cu varsta de peste 18 ani, aflati in tara noastra si care isi vor exercita dreptul de vot la alegerile din Republica Moldova in sectii electorale deschise pe teritoriul Romaniei, beneficiaza de bilet de tren dus-intors gratuit, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate de guvern in sedinta de astazi.

Elevii si studentii moldoveni vor beneficia de transport gratuit in Romania pentru alegerile din Republica Moldova

Elevii si studentii moldoveni in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care isi vor exercita dreptul de vot la alegerile din Republica Moldova in sectii electorale deschise pe teritoriul tarii noastre, vor beneficia de bilet de tren dus-intors gratuit, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate miercuri de Guvern.

Salarii mai mari pentru angajatii din educatie si sanatate

Comisiile de munca si buget si comisia juridica din Camera Deputatilor au adoptat, marti, raportul la Legea de adoptare a OUG 20/2016 prin care se acorda mai multe majorari salariale in sanatate si educatie, adaugand noi categorii de beneficiari.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )