Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salarii mai mari pentru angajatii din educatie si sanatate

România Liberă România Liberă,
Salarii mai mari pentru angajatii din educatie si sanatate

Comisiile de munca si buget si comisia juridica din Camera Deputatilor au adoptat, marti, raportul la Legea de adoptare a OUG 20/2016 prin care se acorda mai multe majorari salariale in sanatate si educatie, adaugand noi categorii de beneficiari. continuă pe România Liberă

Felix Toma, Gi Group: Tinerii millennials cer salarii mai mari decat parintii lor, pentru ca au cheltuieli in plus, cum ar fi un smartphone

Candidatii tineri, din Generatia Millennials, au asteptari salariale mai mari decat sunt dispusi angajatorii sa le ofere, vor sa promoveze cat mai repede si nu sunt dispusi la ore suplimentare, considera Felix Toma, seful companiei de recrutare Gi Group.

Constanta: Fum inecacios si panica intr-un dintre cele mai mari centre comerciale din municipiu

Clientii magazinului alimentar din centrul comercial Maritimo din Constanta au fost evacuati de urgenta marti seara, in jurul orei 19. 30, de personalul de serviciu, dupa ce un fum negru inecacios s-a propagat in perimetru, provocand probleme de respiratie si iritatii la ochi, relateaza Agerpres.

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va [].

BVB va avea acces la fonduri de 20-30 de ori mai mari cand va deveni piata emergenta

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va avea acces la fonduri de 20-30 de ori mai mari pe care investitorii sunt dispusi sa le investeasca, in momentul in care va trece la statutul de piata emergenta, de la cel de piata de frontiera, pe care il are acum, a declarat, astazi, Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie CA) al BVB, potrivit Agerpres.

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Daca aveti in plan achizitii exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea sa fie ce cautati, avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume. Cand trecem de o anumita suma pentru achizitionarea unui produs, e destul de clar ca incepem sa vorbim mai mult de brandul pe care il poarta [].

Deschiderea Veranda Mall Obor: Peste 150.000 de vizitatori au trecut pragul celui mai nou centru comercial din Capitala

Veranda Mall Obor, cel mai nou centru comercial din Bucuresti si primul din Obor, inaugurat pe 27 octombrie, a inregistrat peste 150. 000 de vizitatori in weekendul de deschidere.

Dragnea: De ce va opuneti, domnule Presedinte, cresterii salariilor din educatie si sanatate?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat astazi pe presedintele Klaus Iohannis ca se lauda cu cresterea economica realizata guvernarea PSD.

LG G6 vine cu un scanner de iris mai bun decat cel din Note 7

Cei de la Samsung au fost foarte inovativi la momentul lansarii Galaxy Note 7 prin introducerea unui scanner de iris in telefon. Se pare insa ca LG G6 va populariza respectiva functie, avand in vedere ca Note 7 nu se mai comercializeaza. La momentul lansarii sale, Galaxy Note 7 a fost laudat din toate partile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )