Libnet.ro
UNICEF

22:15

Erbasu, unul dintre oamenii care construiesc Romania

Antena3 Antena3,
Erbasu, unul dintre oamenii care construiesc Romania

Constructii Erbasu este una dintre primele firme infiintate in Romania dupa Revolutie si cea mai importanta dintr-un grup de firme cu afaceri in constructii, turism si agricultura, care a ajuns anul trecut la afaceri de 557,6 milioane de lei si peste 1. 500 de angajati. Presedinte al Constructii Erbasu este Cristian Erbasu. continuă pe Antena3

Iliescu ii ia apararea lui Gelu Voican Voiculescu: Unul dintre sloganurile Revolutiei a fost Fara violenta! Nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila

Ion Iliescu spune, referitor la agresarea lui Gelu Voican Voiculescu, ca unul dintre sloganurile Revolutiei a fost Fara violenta!, adaugand ca cele intamplate arata ca nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila. Iliescu mai sustine ca s-a opus organizarii concertului organizat de Institutul Revolutiei Romane, care a fost anulat in cele din urma.

DAN BARNA: and Este esential ca in mintile si sufletele noastre sa fie mereu prezenti oamenii care au iesit in strada in 1989

Dan Barna, afirma ca este esential, pentru prezentul si viitorul nostru de natiune, ca in mintile si sufletele noastre sa fie mereu prezenti oamenii care au iesit in strada in 1989, informeza Agerpres.

Romani care dezvolta Romania. Medicina de top la spitalul Genesys Medlife Arad

Stagiu de pregatire in Franta, stadiu de pregatire in Austria, zeci de cursursuri de chirurgie si peste 2. 700 de operatii facute pana acum. Sunt doar cateva dintre lucrurile care se pot spune despre chirurgul Daniel Ciurdariu, care lucreaza de mai bine de 10 ani la Spitalul Genesys Medlife din Arad.

HOROSCOP 2020. Racii vor avea unul dintre cei mai buni ani din viata lor, Varsatorii vor fi foarte creativi

Anul 2020 este pe cale sa apara si chiar si cei care nu sunt pasionati de astrologie nu pot sta departe de tentatia de a-si verifica, macar de curiozitate, predictiile pentru zodia in care s-au nascut si care sunt predispozitiile astrale ce urmeaza. Anul 2020 este plin de o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile.

Tara in care sute de masini de lux sunt abandonate pe marginea drumului. Uluitor ce descopera oamenii care intra in ele

In timp ce in unele orase din lume exista probleme legate de colectarea gunoiului, saracie sau rata ridicata a criminalitatii, in Dubai Emiratele Arabe Unite) oamenii se confrunta cu numarul mare de masini abandonate prin parcarile supermarketurilor, in benzinarii sau chiar pe strazi. in Dubai, sute de masini de lux sunt abandonate pe marginea drumului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )