Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iliescu ii ia apararea lui Gelu Voican Voiculescu: Unul dintre sloganurile Revolutiei a fost Fara violenta! Nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila

Hotnews Hotnews,
 Iliescu ii ia apararea lui Gelu Voican Voiculescu: Unul dintre sloganurile Revolutiei a fost Fara violenta! Nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila

Ion Iliescu spune, referitor la agresarea lui Gelu Voican Voiculescu, ca unul dintre sloganurile Revolutiei a fost Fara violenta!, adaugand ca cele intamplate arata ca nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila. Iliescu mai sustine ca s-a opus organizarii concertului organizat de Institutul Revolutiei Romane, care a fost anulat in cele din urma. continuă pe Hotnews

Gelu Voican Voiculescu a fost batut revolutionari, la slujba de pomenire din Piata Universitatii. Petre Roman, huiduit si el de cei prezenti

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre actorii politici cheie din timpul evenimentelor din decembrie 1989, a fost batut de revolutionari, sambata, la slujba de pomenire organizata in Piata Universitatii din.

Revolutionarii l-au scuipat si i-au spart capul cu o carja lui Gelu Voican Voiculescu, la slujba de pomenire din Piata Universitatii. Petre Roman, huiduit si el de cei prezenti (VIDEO)

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre actorii politici cheie din timpul evenimentelor din decembrie 1989, a fost batut de revolutionari, sambata, la slujba de pomenire organizata in Piata Universitatii din.

Reactia lui Ion Iliescu dupa ce Gelu Voican Voiculescu a plecat plin de sange din Piata Universitatii: Reconcilierea nu e posibila

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat sambata pe blog dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost agresat in Piata Universitatii, unde venise la o ceremonie de comemorare a 30 de ani de la Revolutia din 29189. Iliescu sustine ca cele intamplate demonstreaza ca nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila.

Reactia lui Ion Iliescu, dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost lovit in Piata Universitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu afirma ca ceea ce s-a intamplat, sambata, in Piata Universitatii, la c.

Ce pensie are Gelu Voican Voiculescu. Calaul lui Ceausescu datoreaza statului roman 200.000 de euro

In aceasta perioada a anului, inevitabil, ne aducem aminte de evenimentele din decembrie 1989 si de artizanii acelor momente de cumpana din istoria recenta a Romaniei. Printre personajele importante ale acelor zile se numara si Gelu Voican Voiculescu. Ce pensie are Gelu Voican Voiculescu A fost unul dintre actorii politici cheie in Romania in timpul .

Barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican Voiculescu, audiat de politisti. Voiculescu a depus plangere penala

Barbatul care l-a lovit in cap cu o carja pe Gelu Voican Voiculescu a fost identificat si urmeaza sa fie audiat politisti. Voiculescu a depus plangere impotriva lui, anunta Politia Capitalei. Jandarmeria anuntase anterior ca il cauta, in continuare, pe barbatul care l-a agresat pe fostul demnitar judecat in Dosarul Revolutiei pentru crime impotriva umanitatii, alaturi de Ion Iliescu. Oficialii precizau ca barbatul are in jur de 65 de ani, nefiind cunoscut cu antecedente la adunarile publice.

Gelu Voican-Voiculescu a fost atacat si batut de revolutionari. in ce stare se afla dupa ce a fost umplut de sange

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Gelu Voican-Voiculescu a fost batut de .

Cine este barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican-Voiculescu. Anuntul facut de Jandarmerie

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Cine este barbatul care l-a lovit .

Gelu Voican Voiculescu a depus plangere impotriva celui care l-a lovit. Barbatul de 68 de ani urmeaza sa fie audiat

Gelu Voican Voiculescu a depus, sambata, plangere impotriva barbatului care l-a lovit in timp ce se afla in Piata Universitatii. Barbatul urmeaza sa fie audiat la Sectia 1 Politie.

Gelu Voican Voiculescu a depus plangere, iar agresorul sau a fost identificat: A fost un incident minor. Mergem inainte

Politia Romana a anuntat, sambata, ca Gelu Voican Voiculescu a depus plangere impotriva barbatului care l-a lovit cu o carja in cap, precum si ca agresorul a fost identificat. Urmare agresiunii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )