Libnet.ro
UNICEF

09:15

Erdogan expune etapele asasinarii jurnalistului Jamal Khashoggi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Erdogan expune etapele asasinarii jurnalistului Jamal Khashoggi

ACTUALIZARE: Erdogan promite rudelor lui Khashoggi elucidarea crimei Seful statului turc, Recep Tayyip Erdogan, a sunat marti rude ale jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, carora le-a promis sa faca totul pentru a elucida uciderea acestuia acestuia in consulatul tarii sale la Istanbul, a declarat o sursa de la presedintia turca pentru AFP. ------ Erdogan a infatisat cronologia operatiunii de asasinare a disidentului Jamal Khashoggi, despre care a spus ca a fost una planificata, conform 'indiciilor solide ' de care dispun pana in prezent autoritatile turce. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa CIA a ajuns in Turcia, in plin scandal al asasinarii jurnalistului Jamal Khashoggi

Gina Haspel, sefa CIA, a plecat luni in Turcia pe fondul presiunii crescande exercitate de comunitatea internationala asupra Arabiei Saudite in urma asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, potrivit.

Corpul jurnalistului Jamal Khashoggi, UCIS de oficialii Arabiei Saudite, gasit intr-o fantana. Mesajul FERM al lui Erdogan

Detalii terifiante ies la iveala in cazul jurnalistului Jamal Khashoggi, ucis in Consulatul Atabiei Saudite de la Istanbul. Corpul jurnalistului a fost gasit intr-o fantana din resedinta consulului, scrie Zia.

Sky News: Parti din cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi au fost gasite in gradina consulului saudit

Parti din cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi, ucis in interiorul Consulatului Arabiei Saudite de la Istanbul, au fost gasite in gradina resedintei consulului saudit, transmite corespondentul Sky News din Turcia.

Parti din cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi au fost gasite in gradina consulului saudit

Parti din cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi, ucis in interiorul Consulatului Arabiei Saudite de la Istanbul, au fost gasite in gradina resedintei consulului saudit, transmite corespondentul Sky News din Turcia.

Detalii TERIFIANTE in cazul UCIDERII jurnalistului Jamal Khashoggi: Seful asasinilor l-a sunat de patru pe printul Arabiei Saudite dupa ce si-a terminat treaba. Cadavrul a fost TAIAT in 15 bucati in 7 minute...

Au aparut noi detalii in cazul uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul saudit din Istanbul. Presa turca a dat publicitatii noi informatii care il implica direct pe printul mostenitor al Arabiei.

Sauditii au o noua versiune privind moartea jurnalistului Jamal Khashoggi: A fost sugrumat

O oficialitate saudita a prezentat o versiune noua despre disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi, informeaza agentia Reuters. Vorbind sub conditia anonimatului, oficialul guvernamental a spus ca jurnalistul ar fi murit sugrumat, dupa ce a opus rezistenta in confruntarea cu membrii serviciilor secrete saudite, la consulatul din Istanbul, pe 2 octombrie.

Cronologia asasinarii lui Jamal Khashoggi, prezentata de Recep Erdogan

Presedintele turc, Recep Tayyip Edogan, a asigurat marti ca jurnalistul opozant saudit Jamal Khashoggi, care a disparut cu trei saptamani in urma odata ce a intrat in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul,.

DETALII TERIFIANTE! Dupa ce l-au TRANSAT, asasinii au trimis degetele jurnalistului Jamal Khashoggi printului mostenitor saudit drept dovada

Detalii din ce in ce mai terifiante ies la iveala in cazul Jamal Khashoggi. Jurnalistului i-ar fi fost taiate degetele cand inca era in viata pentru ca, ulterior, sa ii fie prezentate printului saudit.

Cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost gasit

Corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost gasit intr-o fanta din resedinta consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul, a declarat pentru Sputnik liderul Partidului Patriotic turc VATAN), Dogu.

SOCANT! ASASINAREA jurnalistului Jamal Khashoggi, comandata prin Skype: ADUCETI-MI CAPUL CAINELUI! (FOTO)

Noi detalii socante privind uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi ies la iveala. Atentia investigatorilor turci se indreapta acum catre Saud al-Qahtani, un consilier de rang inalt de la curtea regala a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )