Libnet.ro
UNICEF

16:45

Erdogan: Granitele Turciei vor ramane deschise pentru migrantii care vor sa mearga in Europa

B1 B1,
Erdogan: Granitele Turciei vor ramane deschise pentru migrantii care vor sa mearga in Europa

Negocierile privind incheierea unui nou acord privind migrantii intre Turcia si UE bat pasul pe loc. in acest conditii, Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca granitele vor ramane deschise pentru migrantii care vo. continuă pe B1

De ce se inchid scolile, dar after school-uri vor ramane deschise. Cum explica ministrul Educatiei, Monica Anisie

Scolile, gradinitele si liceele se inchid de miercuri , din cauza coronavirusului. Masura va fi valabila pana in 22 martie si poate fi prelungita. Totusi, unele after school-uri vor ramane deschise. Este vorba despre cele private, care au statut de.

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in .

Solutia gasita de liderii BOR. Unde se vor tine slujbele pentru evitarea imbolnavirilor

Biserica nu ignora sugestiile autoritatilor si e constienta ca numai un efort unit si sustinut poate sa produca rezultatele pe care ni le dorim ca societate. Asa cum fiecare dintre noi e dator sa respecte decizia autoritatilor, tot astfel, biserica se aliniaza la efortul acesta comun. Biserica respecta sugestiile autoritatilor si asa trebuie sa faca .

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )