Libnet.ro
UNICEF

11:15

Erdogan: Israelul, statul cel mai fascist si mai rasist din lume. Spiritul lui Hitler a inflorit din nou

B1 B1,
Erdogan: Israelul, statul cel mai fascist si mai rasist din lume. Spiritul lui Hitler a inflorit din nou

Presedintele Turciei face declaratii revoltatoare la adresa Israelului. Recep Erdogan califica statul lui Benjamin Netanyahu drept cel mai fascist si mai rasist din lume dupa ce Parlamentul israelian a votat. continuă pe B1

Erdogan califica Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marti Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume dupa ce Parlamentul israelian a votat saptamana trecuta o lege care defineste tara ca fiind statul natiune al poporului evrei, scrie AFP.

Israelul este cea mai rasista tara din lume

Presedintele Recep Erdogan a caracterizat Israelul drept cea mai sionista, fascista si rasista tara din lume, facand referire la recent adoptata lege care defineste tara exclusiv ca stat-natiune al poporului evreu, iar prim-ministrul Benjamin Netanyahu a replicat acuzandu-l pe liderul turc de masacrarea sirienilor si kurizilor, potrivit Reuters.

Curs valutar. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Luni, euro a scazut la4,6512 lei. Nivelul atins luni este cel mai mic din 25 mai, cand a fost4,6288lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea.

Cel mai tanar participant de la Balcaniada de informatica, medaliat cu argint. Pur si simplu imi place scoala

Ion Popescu, elev in clasa a X-a al Colegiului National Tudor Vladimirescu CNTV) din Targu Jiu, este considerat de profesorii sai un mic geniu al informaticii. Acesta a reusit sa castige medalia de la argint la Balcaniada de informatica, fiind cel mai tanar participant din tot concursul la care au participat peste 120 de elevi din 13 tari.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Care a fost cel mai puternic sunet auzit vreodata pe Pamant

Cel mai puternic sunet auzit vreodata pe Pamant putea fi perceput de urechea umana de la o dintanta de peste 4500 de km. Pe 27 august 1883, un vulcan a erupt pe insula Krakatoa din Indonezia. Vulcanul a erupt.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Dancila, cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie electorala, promitand cresteri de pensii.

Orban, atac dur la adresa premierului: Doamna Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei. Nu se pricepe la nimic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie.

Romania a avut cel mai mic pret la energie din regiune

Pretul energiei electrice pe bursa din Romania a fost sambata cel mai mic dintre pietele cu care tara noastra este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului pietei, OPCOM. Astfel,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )