Libnet.ro
UNICEF

18:15

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Adevărul Adevărul,
Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

ROBOR la trei luni a crescut la 3,42%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,42%, de la 3,41%, cel mai mare nivel din februarie 2014, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DEZASTRU pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR iar a crescut

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut marti la 3,42%. Este cel mai mare nivel din februarie 2014. Luni, indicele ajunsese la.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor a crescut

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni pe piata interbancara cu 0,02 puncte procentuale, ajungand la 3,41% pe an, reiese din.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR a crescut IAR

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza ratele la creditele in lei, a crescut luni la valoarea de 3,41%, de la 3,39%, cat inregistrase vineri. Indicele ROBOR la 6 luni a crescut si el,.

ANRE va stabili preturile plafon la produsele petroliere o data la trei luni

Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica va stabili preturile plafon de comercializare cu amanuntul a produselor petroliere principale, o data la fiecare trei luni si nu la fiecare doua saptamani cum se intampla acum. Parlamentul a aprobat vineri, 20 iulie, in prima si a doua lectura, modificari si completari ale Legii privind piata produselor petroliere, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Legislativului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )