Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eroii neamului romanesc au fost pomeniti pentru prima data in Catedrala Nationala, intr-o slujba oficiata de Patriarhul Daniel

Adevărul Adevărul,
Eroii neamului romanesc au fost pomeniti pentru prima data in Catedrala Nationala, intr-o slujba oficiata de Patriarhul Daniel

Eroii neamului romanesc au fost pomeniti, sambata, pentru prima data la Catedrala Nationala, intr-o slujba oficiata de PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR). Slujba de sfintire a Catedralei va avea loc duminica. continuă pe Adevărul

Populatia Beijingului nregistreaza o scadere pentru prima data n ultimele doua decenii

Populatia capitalei chineze, Beijing, a scazut pentru prima data in ultimele doua decenii in 2017, a anuntat agentia oficiala de stiri Xinhua, citand datele oficiale, potrivit Reuters.

Vesti proaste pentru omenire! S-a intamplat recent, pentru prima data in istorie

Una dintre cele mai vechi si mai groase calote de gheata din regiunea Polului Nord a inceput sa se dezintegreze, pentru prima data in istorie. Acesta este partial rezultatul schimbarilor climatice produse de.

Medicul Dan Grigorescu: La Brasov am promovat prima data ideea 'decuplarii' de Ministerul Sanatatii a proiectului noului spital regional. Welcome to the club, Clujule!

Medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov, aminteste ca la Brasov am promovat pentru prima data la nivel national inca din 2016 in cadrul Asociatiei Noul Spital al Brasovului) ideea decuplarii de Ministerul Sanatatii a proiectelor noilor spitale inclusiv a celor regionale). Mesajul transmis de medicul Dan Grigorescu este Welcome to the club, Clujule!, dupa ce Consiliul Judetean Cluj a cerut oficial Comisiei Europene si autoritatilor de la Bucuresti preluarea proiectului spitalului regional.

O noua TRAGEDIE in muzica populara romaneasca! ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: inainte de a muri...

Ionut Dolanescu a dezvaluit pentru prima data care au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau, regretatul Ion Dolanescu, le-a rostit inainte de moarte. Cantaretul iubit de milioane de romani a plecat.

LOTO. Faceau curat in casa in momentul in care au gasit un bilet de loterie. Prima data am crezut ca am facut noi o greseala, apoi am inteles totul

Un cuplu din Louisiana, SUA, a descoperit un bilet castigator la loto, in valoare de aproape 2 milioane de dolari, in timp ce faceau curatenie in casa pentru Ziua.

Rasturnare de situatie! Adevarul in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu a iesit la iveala: Totul e clar, de vina a fost...

La 11 ani de la disparitia avocatei, anchetatorii au vorbit pentru prima data deschis despre ceea ce s-a intamplat in noaptea disparitiei Elodia Ghinescu. Comisarul sef Vasile Viorel sustine ca noi date au.

Pana la urma s-a intamplat! Decizia soc a fost luata la Exatlon: Dupa cum toata lumea banuia, e vorba de Giani Kirita!

Giani Kirita, antrenorul Faimosilor in sezonul 2 la Exatlon, a vorbit pentru prima data despre concurentul pe care nu ar fi dorit sub nicio forma sa il aiba in echipa sa. Este vorba despre Silviu, cel care a pl.

Da, e adevarat, a aparut: Misterul disparitiei Elodiei Ghinescu a fost in sfarsit rezolvat! Ce s-a intamplat, de fapt!

Anchetatorii vorbesc pentru prima data deschis despre ceea ce s-a intamplat in noaptea disparitiei Elodia Ghinescu, la 11 ani de la disparitia avocatei. Comisarul sef Vasile Viorel sustine ca noi date.

Prima reactie a Olgutei Vasilescu dupa ce a fost respinsa pentru functia de ministru

Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, la Parlament, ca si-a dorit foarte mult sa ajunga ministru al Transporturilor si ca si-a asumat riscul sa fie respinsa pentru ca stia ca presedintele Klaus Iohannis este ranchiunos.

Duel tare pentru prima pozitie in Spania: Atletico vs Barcelona

Prima si a treia clasata din La Liga se dueleaza, sambata seara, pe cel mai nou stadion al Spaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )