Libnet.ro
UNICEF

18:30

Eroul din Africa. Un sobolan a fost medaliat cu aur pentru devotamentul si vitejia de care a dat dovada (VIDEO)

B1 B1,
Eroul din Africa. Un sobolan a fost medaliat cu aur pentru devotamentul si vitejia de care a dat dovada (VIDEO)

Eroii sunt eroi, iar mertiele le sunt rasplatite indiferent de marime. Aceasta este si povestea unui sobolan urias, instruit sa detecteze minele terestre din Cambodgia. Micutul a primit recent o medalie de aur pe. continuă pe B1

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

Un sobolan erou a fost medaliat pentru vitejie si devotament

Un sobolan urias din Africa, antrenat sa detecteze minele terestre din Cambodgia, a primit o medalie de aur pentru vitejia si devotamentul sau.

Zeci de persoane din Craiova au fost tepuite: Au platit 1.138.000 de euro pentru acelasi apartament

Zeci de persoane din Craiova au fost inselati sa plateasca 1. 000 de euro pentru acelasi apartament, informeaza Politia Romana. Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din.

A fost adoptata Hotararea pentru suspendarea cursurilor in scolile unde vor fi sectii de votare. Cursurile se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii.

Un roman din trei si-ar vota seful pentru functia de primar

Un roman din trei si-ar vota seful daca acesta ar candida la functia de primar, releva sondaj efectu.

Metroul din Drumul Taberei, un real pericol pentru calatori. Anuntul facut cu putin timp in urma: Va fi inchis dupa alegeri

Vesti triste pentru milioane de bucuresteni care s-au bucurat cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei. Din pacate, se pare ca fericirea nu dureaza foarte mult timp, caci recent, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a facut un anunt ingrijorator. Lucrarile pentru Magistrala M5 vor continua Politicianul a facut afirmatii ingrijoratoare vizavi de siguranta cetatenilor care .

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )