Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un sobolan erou a fost medaliat pentru vitejie si devotament

Adevărul Adevărul,
Un sobolan erou a fost medaliat pentru vitejie si devotament

Un sobolan urias din Africa, antrenat sa detecteze minele terestre din Cambodgia, a primit o medalie de aur pentru vitejia si devotamentul sau. continuă pe Adevărul

Eroul din Africa. Un sobolan a fost medaliat cu aur pentru devotamentul si vitejia de care a dat dovada (VIDEO)

Eroii sunt eroi, iar mertiele le sunt rasplatite indiferent de marime. Aceasta este si povestea unui sobolan urias, instruit sa detecteze minele terestre din Cambodgia. Micutul a primit recent o medalie de aur pe.

Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea si Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov, anunta agentia de presa Efe.

Trei minori au fost retinuti pentru talharie si furt calificat la Ploiesti

Politistii din Ploiesti au efectuat, ieri, cinci perchezitii domiciliare la persoane banuite de talharie si furt calificat. in urma lor, trei minori, cu varste intre 14 si 18 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru audieri, conform Observatorului Prahovean.

5 intrebari frecvente ale celor care vor sa doneze plasma. Nu am fost testat pentru COVID-19, dar am avut simptome compatibile cu virusul. Pot dona?

Daca ai avut COVID 19 si te-ai vindecat, sangele tau si, implicit, plasma din sange contin anticorpi care i-ar putea ajuta pe altii sa lupte mai bine impotriva noului coronavirus. Pentru a fi informat corect, iti oferim raspunsurile la 5 intrebari frecvente ale persoanelor care vor sa doneze, de la cat de des se poate dona, la ce beneficii ai post donare.

Dosar penal dupa ce un pacient cu COVID a acuzat ca nu a fost tratat pentru durerile de la un picior si a ajuns la amputare, la spitalul din Slatina

Procurorii au deschis un dosar penal dupa ce un pacient internat cu COVID-19 la Spitalul Judetean din Slatina a reclamat ca in timp ce era spitalizat a avut dureri puternice la un picior, fara a fi insa tratat pentru acestea, fiind externat dupa ce testul pentru coronavirus a fost negativ. El spune ca dupa cateva zile starea i s-a agravat si a ajuns la un spital din Capitala, unde i-a fost amputata gamba dreapta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )