Libnet.ro
UNICEF

13:30

Eroul Zilei. Raluca Mihaila, despre platforma online pentru nevoile spitalelor

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Raluca Mihaila, despre platforma online pentru nevoile spitalelor

Asociatia Adrenallina Media a lansat platforma online thefutureisnow. ro, unde sunt centralizate nevoile de echipamente si aparatura ale fiecarui spital public din Romania, din toate judetele in speta COVID-19. Este vorba despre nevoi de materiale si echipamente, precum halate de unica folosinta, combinezoane, masti, dezinfectant, manusi, ventilatoare si altele. continuă pe Antena3

Eroul Zilei: Florin Stoian, despre aplicatia cu locuinte gratuite care vine in ajutorul medicilor

O aplicatie romaneasca de inchirieri de apartamente ofera gratuit locuinte pentru medici in aceasta perioada de criza. Locuintele temporare pentru medici sunt disponibile de la inceputul acestei luni, iar firma care detine aplicatia sustine chiria pentru zece locuinte. Campaniei i se pot alatura si alti donatori, companii, sau persoane individuale care doresc sa se implice. Pentru a adera la aceasta initativa, proprietarii sunt invitati sa adauge apartamente si garsoniere in aplicatie, fiind esential in aceasta perioada sa existe suficiente spatii disponibile pentru a fi contractate.

Eroul Zilei. Alina Cimpoieru, despre solutiile crizei afer-school: Din 15 mai, noi am putea sa reluam activitatea. Noi am putea respecta normele de siguranta si am putea functiona!

Asociatiile care ofera servicii after-school si activitati extracurriculare pentru elevi cer ajutorul Guvernului, din moment ce Executivul a decis ca scolile nu vor mai fi deschise pana in septembrie. Desi isi sisteaza activitatea, acestea tot trebuie sa isi plateasca angajatii, chiria sau utilitatile.

FIJ a lansat o platforma mondiala pentru un jurnalism de calitate

Cu ocazia zilei mondiale a libertatii presei din 3 Mai si in mijlocul crizei Covid-19, Federatia Internationala a Jurnalistilor IFJ), lanseaza azi, 29 aprilie, o platforma globala pentru jurnalism de calitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )