Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eroul Zilei: Florin Stoian, despre aplicatia cu locuinte gratuite care vine in ajutorul medicilor

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei: Florin Stoian, despre aplicatia cu locuinte gratuite care vine in ajutorul medicilor

O aplicatie romaneasca de inchirieri de apartamente ofera gratuit locuinte pentru medici in aceasta perioada de criza. Locuintele temporare pentru medici sunt disponibile de la inceputul acestei luni, iar firma care detine aplicatia sustine chiria pentru zece locuinte. Campaniei i se pot alatura si alti donatori, companii, sau persoane individuale care doresc sa se implice. Pentru a adera la aceasta initativa, proprietarii sunt invitati sa adauge apartamente si garsoniere in aplicatie, fiind esential in aceasta perioada sa existe suficiente spatii disponibile pentru a fi contractate. continuă pe Antena3

Eroul Zilei. Alina Cimpoieru, despre solutiile crizei afer-school: Din 15 mai, noi am putea sa reluam activitatea. Noi am putea respecta normele de siguranta si am putea functiona!

Asociatiile care ofera servicii after-school si activitati extracurriculare pentru elevi cer ajutorul Guvernului, din moment ce Executivul a decis ca scolile nu vor mai fi deschise pana in septembrie. Desi isi sisteaza activitatea, acestea tot trebuie sa isi plateasca angajatii, chiria sau utilitatile.

Florin Citu, despre Marcel Ciolacu: Trebuia sa isi fi dat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Vicepresedintele PNL, senatorul Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca Marcel Ciolacu a jucat poker cu independenta si suveranitatea Romaniei, planul fiind dejucat doar de interventia presedintelui Klaus Iohannis. Citu considera ca liderul PSD ar trebui sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor.

Florin Citu, despre inscrierile in IMM Invest: Avem un singur risc major - Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. Cate cereri s-au depus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat marti, la o ora dupa deschiderea inscrierilor in programul IMM Invest, ca s-au depus deja 2. 500 de cereri de finantare si ca singurul risc major il reprezinta presedintele POSD, Marcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )