Libnet.ro
UNICEF

09:30

Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

B1 B1,
Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

Banca Comerciala Romana BCR) va avea un nou presedinte executiv. Sergiu Manea va prelua conducerea celei mai mari banci din Romania de la Tomas Spurny, incepand cu 1 octombrie. Potrivit Ziarul. continuă pe B1

Sergiu Manea devine primul sef roman al BCR de la privatizarea din 2005

Tomas Spurny va parasi la sfarsitul lunii septembrie pozitia de CEO al BCR, cea mai mare banca din Romania in functie de valoarea activelor, locul sau urmand sa fie luat de Sergiu Manea, in prezent vicepresedinte corporate banking si piete de capital, a anuntat banca. Manea devine astfel primul sef roman al bancii dupa privatizarea cu Erste Group din 2005.

BCR are un nou CEO: Sergiu Manea este primul roman care va conduce cea mai mare banca din piata de la privatizare

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea, care in prezent ocupa functia de vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO al bancii, incepand de la 1 octombrie. Manea il va.

Sergiu Manea devine CEO al BCR, incepand cu 1 octombrie 2015

Consiliul de Supraveghere al BCR l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente Vicepresedinte Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny * Tomas Spurny a decis sa paraseasca pozitia de CEO la sfarsitul lunii septembrie 2015 Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente Vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny, arata un comunicat remis azi redactiei. Mandatul face obiectul aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei.

Sergiu Manea - noul CEO al BCR

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane BCR) l-a nominalizat pe Sergiu Manea, actualmente vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital, drept CEO succesor al lui Tomas Spurny, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Schimbari la conducerea BCR, cea mai mare banca locala: Pleaca Spurny, vine Sergiu Manea

Informatia care circula in piata de acum doua saptamani a devenit oficiala astazi: Tomas Spurny, cehul adus in 2012 la conducerea BCR, cea mai mare banca locala, va parasi institutia, locul lui urmand sa fie luat de Sergiu Manea, in prezent Vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital.

Kelly Brook, din nou logodita?

Dragoste i-a zambit iarasi lui Kelly Brook si se pare ca a facut-o bine de tot. Si asta pentru ca despre frumoasa britanica se zvoneste ca s-a logodit din nou.

Fratii Camataru au fost retinuti din nou, dupa ce au facut scandal la Curtea de Apel Bucuresti

Sile si Nutu Camataru au fost retinuti din nou. Cei mai temuti interlopi ai Romaniei au pornit joi un scandal chiar in fata magistratilor. Batausii din clanul Camataru au vrut sa ii.

Robin Wright si Ben Foster si-au spus din nou adio

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Robin Wright si Ben Foster au pus din nou capat logodnei lor, in urma cu cateva luni, in mare secret.

Fratii Camataru au ajuns din nou dupa gratii

Sile si Nutu Camataru au ajuns din nou dupa gratii. Magistratii tribunalului Bucuresti au decis ca fratii Balint, impreuna cu doi apropiati, pot fi arestati preventiv in dosarul in care sint acuzati de.

Blaga: 10 din cei 11 primari liberali din resedintele de judet vor candida din nou

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, la Gura Humorului, ca, din cei 11 primari liberali in functie din capitalele de judet, 10 vor candida din nou. Blaga a precizat ca primariul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre acestia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )