Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eruptiile mortale din Australia au fost un motiv pentru prima extinctie in masa

România Liberă România Liberă,
Eruptiile mortale din Australia au fost un motiv pentru prima extinctie in masa

Un cercetator de la Universitatea Curtin a aratat ca eruptiile vulcanice antice din Australia de acum 510 milioane ani, au afectat in mod semnificativ climatul, cauzand prima extinctie in masa cunoscuta din istoria complexa de viata. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa.

Gigi Becali nu mai are voie sa munceasca, dupa ce a fost sanctionat pentru greselile facute in ziua libera

Gigi Becali a fost sanctionat de Administratia Nationala a Penitenciarelor pentru felul cum s-a comportat in ziua sa libera. Conducerea Penitenciarului Poarta Alba spune ca Becali a exagerat in ziua in care a fost eliberat pentru 24 de ore, umbland cu televiziunile dupa el peste tot si facand declaratii presei, transmite B1. ro.

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas, parinti pentru prima data

Bucurie pentru Ginnifer Goodwin si Josh Dallas. Starurile din Once Upon a Time au devenit parintii unui baietel, pe 29 mai.

Perchezitiile din Sibiu si Bucuresti: Un numar de 11 suspecti din cei 21 retinuti pentru trafic de droguri, arestati preventiv

Un numar de 11 suspecti din cei 21 retinuti pentru trafic de droguri in urma descinderilor de la Sibiu si Bucuresti au fost arestati preventiv, in noaptea de vineri spre sambata, alte sase persoane fiind plasate in arest la domiciliu si patru cercetate sub control judiciar.

INTERVIU cu Vittoria Alliata di Villafranca, director in cadrul DG REGIO. Comisia Europeana critica din nou strategia Guvernului pentru fondurile UE 2014-2020. Dar o mai si lauda

Comisia Europeana critica Guvernul Romaniei pentru lipsa progreselor in realizarea Master Planului pe transport si a conditionalitatilor ex-ante, inclusiv privind sistemul de achizitii publice, pentru viitoarea absorbtie a fondurilor europene din perioada de programare 2014-2020. Intr-un interviu acordat HotNews. ro, Vittoria Alliata di Villafranca, director pentru buget in cadrul Directoratului general pentru Politica regionala DG REGIO) al Comisiei Europene, a detaliat noile observatii ale executivului comunitar la draftul oficial al Acordului de parteneriat transmis de Guvernul Romaniei la Bruxelles. Potrivit acesteia, in ansamblu, draftul avansat in aprilie de catre autoritatile romane este mai bun decat anteriorul proiect de Acord de parteneriat, de anul trecut, insa mai sunt inca multe observatii. Directoarea de la Bruxelles a estimat astfel ca Romania nu va putea atrage primii bani europeni din perioada de programare 2014-2020 pana la sfarsitul acestui an. Comisia Europeana a aprobat deja acordurile de parteneriat cu Polonia, Grecia, Germania, Danemarca. Niciun progres pe Master Planul de transport.

Etoo va juca la a patra Cupa Mondiala din cariera. Lotul Camerunului pentru turneul final din Brazilia

Samuel Etoo va fi prezent la a patra Cupa Mondiala din cariera sa, atacantul de 33 de ani aflandu-se printre cei 23 de jucatori care formeaza lotul definitiv al Camerunului pentru turneul final din Brazilia. in.

Veniturile din listarea Electrica, folosite pentru infrastructura energetica Romania-Moldova

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat astazi ca toate resursele financiare ob and tinute din vanzarea ac and tiunilor companiei Electrica societate ce ar putea fi listata pe bursa la sfar and situl acestei luni) vor fi folosite pentru investitii in infrastructura energetica ce conecteaza Romania si Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )