Libnet.ro
UNICEF

19:30

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Roger Federer si Novak Djokovic, in optimile competitiei

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat, vineri, in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in patru seturi, pe Dmitry Tursunov, din Rusia. A fost 7-5 6-77) 6-2 si 6-4 pentru sportivul elvetian. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Novak Djokovic a trecut de Marin Cilic).

Tenis: Roger Federer a fost eliminat in optimile de finala la Roland Garros

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, a fost eliminat, duminica, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, de letonul Ernests Gulbis, al 18-lea favorit, informeaza AFP. Gulbis.

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros (luni, 15:30)

Simona Halep joaca luni in optimile de finala de la Roland Garros, dupa ira 15:30, pe terenul central Philippe Chatrier, contra americancei Sloane Stephens numarul 19 mondial).

Controverse la Roland Garros: jucatoarele ar trebui sa se gandeasca sa aiba copii

Ernests Gulbis, starul tenisului leton, nu este un strain al comentariilor controversate. Ultimele au venit vineri seara, la Roland Garros.

LIVETEXT Simona Halep se lupta pentru optimi, la Roland Garros, cu Maria Teresa Torro-Flor

De la ora 12. 10, Simona Halep joaca pe terenul 2 de la Roland Garros, pentru un loc in optimi. Romanca a devenit prima favorita la castigarea turneului, dupa ce Serena Williams, Na Li si Agnieszka Radwanska au fost, rand pe rand, eliminate.

Roland Garros: Irina-Camelia Begu, in optimi

Perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp s-a calificat in turul trei la dublu dupa ce a trecut cu 4-6, 7-5, 7-5, de perechea Raquel Kops-Jones/Abigail Spears.

Roland Garros: Sorana Cirstea, eliminata in turul trei

Sorana Cirstea a ratat calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, in turul trei, cu 6-1, 6-2, de Jelena Jankovic.

Continua surprizele la Roland Garros! Federer a spus adio turneului parizian

Nu doar pe tabloul feminin se produc mari surprize la Roland Garros, ci si la masculin, unde fostul lider mondial Roger Federer a fost eliminat duminica de letonul Ernests Gulbis, la finalul unui meci maraton.

Federer si Djokovic ajung in optimi la Roland Garros

Sub privirile lui Ion Tiriac, prezent in cunoscuta sa loja de la Roland Garros, elvetianul Roger Federer s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Grand Slam-ului din capitala Frantei.

Simona Halep, un Roger Federer al tenisului feminin

Meciul de joi de la Roland Garros contra britanicei Heather Watson a adus-o pe Simona Halep in centrul unor articole din presa insulara. Unul dintre cele mai ample este cel din The Telegraph, iar ziarul britanic a stat de vorba cu antrenorul sportivei noastre, care a facut niste declaratii foarte interesante.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )