Libnet.ro
UNICEF

12:45

Escroc italian, prins in Romania dupa 10 ani de cautari

B1 B1,
Escroc italian, prins in Romania dupa 10 ani de cautari

Un italian condamnat la 11 ani si 4 luni de inchisoare pentru furt, inselaciune, deturnare de fonduri si tainuire a fost arestat in Romania, dupa mai bine de zece ani de cautari,. continuă pe B1

Dupa 10 ani de procese, judecatorii au decis! Malpraxis in cazul Ralucai Stroescu (FOTO)

Decizie de ultima ora a judecatorilor in cazul tinerei despre care se presupunea ca ar fi murit de epuizare la locul de munca in 2007. Instanta a decis ca medicul care a consultat-o pe Raluca Stroescu.

L-AU PRINS: Cautat international de 10 ani si ARESTAT la Timisoara!

Un italian condamnat la 11 ani si 4 luni de inchisoare pentru furt, inselaciune, deturnare de fonduri si tainuire a fost arestat in Romania, dupa mai bine de zece ani de cautari,.

O scoala in care s-au investit 800.000 de euro sta inchisa de peste 10 ani de zile din cauza lipsei utilitatilor

Ministerul Educatiei a platit 800. 000 de euro acum 10 ani, iar cladirea a fost finalizata intr-un an de zile in proportie de 90%. Constructorul nu a fost platit nici pana azi pentru lucrare si acum nimeni nu pare interesat ca scoala sa fie data in functiune. Dupa aproape zece ani de la sistarea lucrarilor, conducerea Colegiului Tehnic Radauti incearca sa preia cladirea, cerand primariei din localitate sa aduca utilitatile necesare.

Baietelul ei a murit de cancer. Dupa trei ani, s-a dus la mormantul lui si l-a rugat sa-i dea un semn. Cand a vazut ce se intampla, a cazut plangand in genunchi

Marie Robinsonavea o casnicie fericita, trei fiice superbe si doi baieti gemenii. Viata fusese generoasa si buna cu femeia de 45 de ani, insa totul avea sa se prabuseasca in momentul.

O. J. Simpson a fost eliberat dupa noua ani de inchisoare

Simpson, in varsta de 70 de ani, a fost eliberat, dupa noua ani de stat in inchisoare. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile dupa un jaf armat in .

I-a refuzat cererea in casatorie pentru ca era prea sarac. 10 ani mai tarziu a primit o adevarata lectie de viata

Povestea unui tanar respins de o fata bogata pentru ca era prea sarac pentru ea a devenit virala pe Internet. Cei doi s-au reintalnit peste 10 ani, iar fata a primit o lectie usturatoare de la.

Designerul hainelor pentru copii lansate de Kim Kardashian are doar 10 ani!

Hainele pentru copii lansate de Kim Kardashian si de sotul ei, Kanye West, sunt proiectate inclusiv de un designer care are doar 10 ani. Iata despre cine este vorba! .

Ministerul Sanatatii lanseaza o campanie nationala dupa 10 luni de la izbucnirea epidemiei de rujeola. EXCLUSIV RL: Recomandarile OMS pentru Romania

Desi Ministerul Sanatatii lanseaza abia acum o campanie nationala pentru promovarea vaccinarii si asigura cu intarziere stocurile de vaccinuri, la aproape de 10 luni de la izbucnirea epidemiei de rujeola, inca o persoana si-a pierdut viata din cauza acestei boli. intre timp, oficialii Biroului regional al OMS pentru Europa de la Copenhaga au declarat in exclusivitate pentru Romania Libera ca sunt ingrijorati de epidemia de rujeola din Romania si din Italia si colaboreaza in mod constant cu autoritatile medicale de la Bucuresti pentru oprirea raspandirii bolii.

Un cantaret de la noi s-a despartit de femeia care l-a facut tata, dupa 10 ani de relatie

Dupa 10 ani de relatie, Calin Geambasu s-a despartit de mama fiului sau. Vestea a fost confirmata, pe rand, de cei doi. Am mascat aproape un deceniu o rautate launtrica si nu gasisem.

CFR: Traficul feroviar international se va normaliza in Romania dupa ce Ungaria va renunta la verificarea suplimentara a trenurilor

Circulatia in Romania a trenurilor internationale va reveni in graficul normal de circulatie dupa ce politia din Ungaria va anula masurile de oprire si de verificare suplimentara a trenurilor, a anuntat, miercuri, CFR Calatori.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )