Libnet.ro
UNICEF

13:45

O. J. Simpson a fost eliberat dupa noua ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
O. J. Simpson a fost eliberat dupa noua ani de inchisoare

Simpson, in varsta de 70 de ani, a fost eliberat, dupa noua ani de stat in inchisoare. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile dupa un jaf armat in . continuă pe Antena3

OJ Simpson va fi eliberat conditionat, dupa ce a petrecut noua ani in inchisoare pentru un jaf armat din Las Vegas

Autoritatile din Nevada au decis joi noaptea in favoarea eliberarii conditionate a fostului jucator de fotbal american OJ Simpson, dupa ce acesta si-a petrecut ultimii noua ani in spatele gratiilor pentru un jaf armat din Las Vegas, transmite New York Times.

Afaceristul turc, care a accidentat mortal un politist, a fost condamnat la 23 ani inchisoare. Decizia nu este definitiva

Afaceristul turc Abdullah Atas, care a provocat un accident rutier in urma caruia politistul Gheorghe Ionescu a murit, a fost condamnat, joi, de Tribunalul Bucuresti, la 23 de ani si sase luni de inchisoare.

Inalta Curte a amanat pentru 2 august sentinta definitiva din Dosarul Baneasa. DNA a cerut pedepse mai mari decat in prima instanta, unde Popoviciu a primit 9 ani de inchisoare

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat miercuri, pentru 2 august, pronuntarea sentintei definitive in dosarul Baneasa, in care omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat in prima instanta la noua ani inchisoare, informeaza Agerpres.

Un nou scandal sexual zguduie Biserica Romana. Staretul Manastirii Prislop, acuzat ca a purtat discutii cu continut homosexual, a fost eliberat din functie

Staretul Manastirii Prislop din judetul Maramures, parintele Celestin Ceusan, a fost eliberat din functie si mutat disciplinar la alta manastire dupa aparitia unui dialog cu continut homosexual pe o retea de socializare intre acesta si un fost calugar.

Fratele presedintelui iranian Hassan Rohani, Hossein Ferydoun, a fost eliberat pe cautiune

Hossein Fereydoun, consilierul special si fratele presedintelui iranian Hassan Rohani, arestat pentru delicte financiare, a fost eliberat pe cautiune luni seara, a raportat mass-media iraniana, relateaza AFP.

Fiica Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol castiga bani de la varsta de noua ani

Fiica actorilor Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol a inceput sa castige propriii banii deja, desi are varsta de doar noua ani. Daca multi copii se gandesc numai la joaca, Ruxy.

USR: Este revoltator ca statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, iar Dan Voiculescu a fost eliberat anticipat

Partidul USR considera revoltatoare eliberarea conditionata a omului de afaceri Dan Voiculescu, dupa ce a executat efectiv mai putin de o treime din pedeapsa, iar statul nu a recuperat prejudiciul din dosarul ICA, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei RL.

Ne-am luat ostaticul inapoi! Mircea Badea, bucuros ca Voiculescu a fost ELIBERAT

Bucurie mare in ograda Antenelor dupa decizia de eliberare conditionata a lui Dan Voiculescu. Mircea Badea si Mihai Gadea au fost primii care au reactionat. Ne-am luat ostaticul inapoi! Incepe.

Trei ani de inchisoare pentru buzoianul care a santajat o minora cu publicarea unor poze indecente

Barbatul din Parscov, retinut in luna ianuarie pentru ca santaja o minora din Cozieni cu poze in care aparea in ipostaze intime, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile.

Seful ANAF Bogdan Stan a fost eliberat din functie

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )