Libnet.ro
UNICEF

16:45

Escrocul care imita vocile personalitatilor a fost din nou retinut de Politie

România Liberă România Liberă,
Escrocul care imita vocile personalitatilor a fost din nou retinut de Politie

Romi Varga, un escroc specializat in imitarea vocilor unor persoane publice, a fost din nou retinut . continuă pe România Liberă

Un apropiat al lui Michael Schumacher da sperante fanilor: Se pregateste sa apara din nou in public

Prima aparitie in public a lui Michael Schumacher dupa sapte ani. Un moment la care multi dintre fanii germanului nici nu mai sperau. Dar care este foarte aproape de realizare. O spune chiar unul dintre oamenii care sunt cei mai apropiati lui Schumi, Jean Todt, fost manager la . Francezul a fost sa il viziteze .

Justin Timberlake este din nou tata! Nastere dupa o sarcina tinuta secret!

Casnicia lor nu a fost ocolita de scandaluri si speculatii cu privire la un posibil divort. Iata insa ca lucrurile merg extrem de bine intre Justin Timberlake si Jessica Biel. Cei doi tocmai au devenit pentru a doua oara parinti, dupa o sarcina tinuta in secret! .

Ministru Tataru, din nou in vizita la Buzau

Ritmul alarmant cu care creste numarul imbolnavirilor din judetul Buzau atarge din nou atentia Ministrului Sanatatii care luni a facut o vizita fulger la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Buzau.

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

PRIMARUL SECTORULUI 5: Somez Guvernul sa revoce Hotararea prin care ne-a luat ilegal din administrare terenul de 110 hectare din Ghencea

In ultima sedinta de Guvern, s-a adoptat o Hotarare prin care Primariei Sectorului 5 i s-a luat suprafata de 110 hectare de teren - din zona Ghencea - fiind transferata din nou in administrarea Ministerului Apararii Nationale. Guvernul si-a argumentat decizia referindu-se la proiectul imobiliar pe care primaria s-a angajat ca-l va realiza, fara ca acest lucru sa se mai intample, scrie g4media.

Dana Budeanu socheaza din nou. Mesajul publicat pe Facebook

Dana Budeanu este in momentul de fata una dintre cele mai urmarite vedete din Romania. Opiniile sale nu sunt legate doar de fashion, ci abordeaza si subiecte politice extrem de actuale, de asemenea virale pe internet.

19 romani care lucreaza la o ferma din Germania, infectati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 19 cetateni romani care lucreaza la o ferma din loc.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )