Libnet.ro
UNICEF

09:45

Justin Timberlake este din nou tata! Nastere dupa o sarcina tinuta secret!

ADPM ADPM,
Justin Timberlake este din nou tata! Nastere dupa o sarcina tinuta secret!

Casnicia lor nu a fost ocolita de scandaluri si speculatii cu privire la un posibil divort. Iata insa ca lucrurile merg extrem de bine intre Justin Timberlake si Jessica Biel. Cei doi tocmai au devenit pentru a doua oara parinti, dupa o sarcina tinuta in secret! . continuă pe ADPM

Un apropiat al lui Michael Schumacher da sperante fanilor: Se pregateste sa apara din nou in public

Prima aparitie in public a lui Michael Schumacher dupa sapte ani. Un moment la care multi dintre fanii germanului nici nu mai sperau. Dar care este foarte aproape de realizare. O spune chiar unul dintre oamenii care sunt cei mai apropiati lui Schumi, Jean Todt, fost manager la . Francezul a fost sa il viziteze .

Ministru Tataru, din nou in vizita la Buzau

Ritmul alarmant cu care creste numarul imbolnavirilor din judetul Buzau atarge din nou atentia Ministrului Sanatatii care luni a facut o vizita fulger la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Buzau.

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

Au iesit din nou la protestul BlackLivesMatter desi America e doborata de coronavirus

In ciuda pandemiei de coronavirus, care a afectat foarte mult Statele Unite ale Americii, protestele BlackLivesMatter continua. Iar vedetele care au fost cel mai recent surprinse in mijlocul acestor manifestatii sunt supermodelele Cara Delevingne si Kaia Gerber.

INTERACTIV Poluarea in Bucuresti in timpul starii de urgenta si dupa: Poluarea cu particule a scazut, dar noxele au crescut din nou dupa ridicarea restrictiilor

Pandemia de coronavirus care a afectat Romania si-a pus amprenta si pe statisticile de poluare din Bucuresti, mai ales in perioada cand restrictiile de mobilitate au fost la maxim. Interesant e ca dupa introducerea primelor restrictii, poluarea cu particule de praf a continuat sa fie la niveluri record in Capitala, scazand treptat ulterior si mentinandu-se la niveluri minime chiar si astazi. in schimb, tabloul poluarii cu noxe arata complet diferit.

Cum incearca statele lumii sa atraga din nou turistii. O tara ofera 3.000 de dolari pentru calatorii care se infecteaza cu coronavirus pe teritoriul ei

In timp ce Romania se contureaza pe harta Europei ca un focar de coronavirus, restul tarilor ridica gradual restrictiile, permitand hotelurilor si resorturilor sa se redeschida. Calatoritul dintr-o tara in alta devine, din nou, o realitate. Dupa luni de zile in care turismul a stagnat, turistilor li se promit multe in urmatoarele vacante, cele din noua era a calatoriilor.

Dana Budeanu socheaza din nou. Mesajul publicat pe Facebook

Dana Budeanu este in momentul de fata una dintre cele mai urmarite vedete din Romania. Opiniile sale nu sunt legate doar de fashion, ci abordeaza si subiecte politice extrem de actuale, de asemenea virale pe internet.

Dana Budeanu, din nou dezlantuita! Acuzatii grave la adresa PNL si a lui Raed Arafat

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a demarat o campanie adresata romanilor din diaspora cu mesajul ca exista locuri de munca disponibile in tara in special in sectorul HoReCa.

Un asistent medical din Craiova a murit dupa ce fusese infectat cu coronavirus

Un aistent medical angajat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, a decedat dupa ce fusese infe.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )