Libnet.ro
UNICEF

22:45

ESEC in negocierile comerciale SUA-China. Trump anunta noi sanctiuni asupra Chinei

B1 B1,
ESEC in negocierile comerciale SUA-China. Trump anunta noi sanctiuni asupra Chinei

Incepand cu ziua de vineri, Statele Unite va creste taxele vamale impuse deja pe produse in valoare de 200 de miliarde de dolari, ca urmare a esecului negocierilor comerciale cu China, relateaza CNN. Potrivit. continuă pe B1

SUA: Trump anunta tarife mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca tarifele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu tarife suplimentare, relateaza Reuters.

SUA: Trump anunta taxe mai mari pentru marfurile din China incepand de vineri

Presedintele american Donald Trump a ridicat duminica presiunea asupra Chinei privind negocierile comerciale, declarand ca taxele SUA pentru anumite produse vor creste vineri la 25% si ca mai multe bunuri chinezesti se vor confrunta cu taxe suplimentare, relateaza Reuters.

Trump anunta un nou sef la Agentia pentru Imigratie, sustinator al construirii unui zid la frontiera

Presedintele American, Donald Trump, a anuntat ca intentioneaza sa il numeasca la conducerea Agentiei Vamale si pentru Imigratie pe Mark Morgan. Acesta este un fost sef al Patrulei de Frontiera din timpul presedintelui Barack Obama si un sustinator al planului construirii unui zid la granita, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )