Libnet.ro
UNICEF

10:30

Esec total la negocierile pentru formarea guvernului. Discutiile s-au terminat. USR PLUS insista cu Ciolos premier. Alina Gorghiu e rupta de realitate

Adevărul Adevărul,
Esec total la negocierile pentru formarea guvernului. Discutiile s-au terminat. USR PLUS insista cu Ciolos premier. Alina Gorghiu e rupta de realitate

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR s-au reunit, duminica, pentru a doua runda de negocieri in vederea formarii guvernului. Discutiile s-au purtat pe trei paliere: impartirea functiilor politice, programul de guvernare si functionarea majoritatii parlamentare. Dupa doua ore de discutii nu s-a ajuns la nicio intelegere. Motivul: sefia Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Iohannis, intalnire cu Citu, Orban, Barna si Kelemen inainte de negocierile pentru formarea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi dimineata, la Cotroceni, cu premierul propus, Florin Citu, si cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coalitie guvernamentala.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

Kelemen Hunor, despre negocierile pentru formarea Guvernului:Noi vrem ca tara noastra sa ofere o sansa mai buna pentru fiecare om

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a anuntat sambata, la inceperea negocierilor pentru formarea unui nou guvern intre UDMR, PNL si USR-PLUS, ca in primul rand e nevoie de un program de guvernare care raspunde la asteptarile societatii.

incep negocierile oficiale pentru formarea majoritatii parlamentare si a noului Guvern

Astazi, 12 decembrie, incep oficial negocierile pentru formarea majoritatii parlamentare si pentru formarea noului Guvern. inainte de discutii, in componenta noului executiv apareau si Dacian Ciolos, dar si.

incep negocierile pentru formarea viitorului Guvern. PNL, USR-PLUS si UDMR, discutii la Vila Lac

Reprezentantii PNL, USR-PLUS si UDMR incep sambata negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. intalnirea are loc la Vila Lac. Joi, liderii celor trei partide au avut si o discutie in acest sens cu presedintele Klaus Iohannis.

Liberalii incep discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare

Liberalii incep joi discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare in vederea sustinerii noului Guvern dupa ce miercuri, presedintele PNL Ludovic Orban anuntase ca aceste discutii se vor purta cu USR PLUS, UDMR si grupul minoritatilor nationale din Camera Deputatilor. Negocierile vor fi purtate de o echipa condusa de Orban si de premierul propus de liberali, Florin Citu. Formula de guvern, programul de guvernare si sefia celor doua camere ale Parlamentului vor fi pe agenda negocierilor. Orban: Propunerea PNL pentru functia de prim-ministru este Florin Citu A fost ideea presedintelui ca fiecare sa scrie propunerea de premier si amandoi am scris acelasi lucru .

ASTAZI: Liberalii incep discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare

Liberalii incep, astazi, discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare in vederea sustinerii noului Guvern, conform Agerpres.

FLORIN ROMAN: Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune, transmite News. ro.

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

Primul semnal public din negocierile pentru noul Guvern: Progresam

Europarlamentarul Cristian Ghinea care negociaza din partea USR-PLUS programul de guvernare cu PNL si UDMR a postat pe Facebook o fotografie din timpul negocierilor, precizand ca un prim capitol a fost deja inchis, iar discutiile progreseaza. PNL, USR-PLUS si UDMR fac schita noului Guvern. Ministerele pe care se bate toata lumea si cele pe care nu le vrea nimeni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )